Problema la avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- misulian
- utilizator constant
Re: Problema la avat
foarte greu de prins avat pe lac, eventual dimineata devreme sau seara tarziu, chiar si dupa apus
pe rau ceva mai usor, la capatul suvoiului
pe rau ceva mai usor, la capatul suvoiului
"Somnul ratiunii naste monstrii", din pacate fara solzi.
???cociuba.dalin scrie:sa nu folosesti agrafe, si ar fi indicat ca culoarea triplelor si a inelelor despicate pe naluci sa nu fie nikel!
interesante afirmatii! acu' astept demo-urile!!!
Dupa toata bataia de cap care am avut-o cu avatii de pe balta ... am reusit sa pacalesc doi in aceeasi zi, unul pozat/cantarit si unul scapat din grip ( 2.1 Kg cel scos si cam tot asa cel scapat din grip ) - mici in comparatie cu ce este acolo.
Aici aveti si o poza :
http://cutiacureclame.com/avat_uzina.jpg
Am ajuns la o concluzie finala.
Avatul il prinzi cand vrea el sa fie prins, am testat tot ce se poate testa pe acea balta.
Pe acestia doi i-am prins :
- la ora 2 respectiv 3 dupamasa la 40 de grade
- apa curata
- struna ( litza pentru stiuca )
- fir textil de 0.16
- unul la Walking Dog de la Savage si unul la o copie de OSP Bent Minnow
Au inceput sa miste stiucile si am zis ca las avatul si trec pe niste stiuci si am prins 2 avati si nici o stiuca.
In concluzie, pe aceasta balta si la acesti avati ( nu vreau sa imi sara in cap cei ce pescuie pe riu sau orice alta balta cu avat ) regulile sun inutile.
Multumesc tuturor pentru sfaturi si sugestii, am invatat niste detalii noi si am sa tin cont de ele.
Stima si FIR INTINS !
Andrei
Aici aveti si o poza :
http://cutiacureclame.com/avat_uzina.jpg
Am ajuns la o concluzie finala.
Avatul il prinzi cand vrea el sa fie prins, am testat tot ce se poate testa pe acea balta.
Pe acestia doi i-am prins :
- la ora 2 respectiv 3 dupamasa la 40 de grade
- apa curata
- struna ( litza pentru stiuca )
- fir textil de 0.16
- unul la Walking Dog de la Savage si unul la o copie de OSP Bent Minnow
Au inceput sa miste stiucile si am zis ca las avatul si trec pe niste stiuci si am prins 2 avati si nici o stiuca.
In concluzie, pe aceasta balta si la acesti avati ( nu vreau sa imi sara in cap cei ce pescuie pe riu sau orice alta balta cu avat ) regulile sun inutile.
Multumesc tuturor pentru sfaturi si sugestii, am invatat niste detalii noi si am sa tin cont de ele.
Stima si FIR INTINS !

Andrei
cred ca singura regula in cazuri din astea e perseverenta
.....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Corect ! Perseverenta, dar la multi le trece dupa 2-3 partide fara rezultat
Idea e ca daca insisti,te ambitionezi si dai cat de cat cu naluci specifice avatului tot nimeresti o zi cu noroc.

Idea e ca daca insisti,te ambitionezi si dai cat de cat cu naluci specifice avatului tot nimeresti o zi cu noroc.
andym scrie:
Asta e.

Ca toti rapitori si avatul are o perioada de virf cind se hraneste adica primavara atunci e momentul sa prinzi avati mari in restul anului eu unul nu am reusit sa prind avati trecuti de 3kg si asta destul de rar pentru ca vara ma orientez spre somn si doar seara cind incep sa bata avati mai dau dupa ei dar fara rezultate notabile.Parerea mea este ca in afara de perioada din primavara nu merita sa cauti exclusiv avatul.
parerea mea e ca se merita sa-l cauti mereu, inclusiv iarna, ... poti avea mari surprize
Prefer primavara sa prind avat ,vara somn si avat daca prind momentul cind maninca si toamna dau dupa stiuca. Iarna ies mai mult pentru vinul fiert si gratar.
- kingofbeasts
- veteran
pai si de ce nu zici asa ? ca vin si eu mai des la voi acolo la strand la iarna daca se traieste asa bine:)diesel scrie: Iarna ies mai mult pentru vinul fiert si gratar.

cat despre avat : cand il cauti nu-l gasesti si-l gasesti cand nu-l cauti. vorba lui Ilie , regulile sunt inutile