Pescuitul stiuci in prohibitie pe ape naturale
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Pescuitul stiuci in prohibitie pe ape naturale
am si eu o nelamurire este legal sa pescuiesti stiuca inainte de 8 iunie tinand cont ca deja a depus icrele,va rog sa-mi raspundeti ca nu stiu ce sa mai cred;ma intereseaza ape naturale pt ca pe cele private nu exita dubi proprietaru face legea
re
e bine sa te interesezi la asociatia de unde apartine apa respectiva..inainte de a iesi...teoretic e voie..dar..sa nu ai surprize neplacute
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
re
eu cand am fost prima data anu asta la stiuca..am fost la ajvps si am lua o copie a articolului (nu mai stiu numarul) ..care zice ca e voie la stiuca cu momeli artificiale..si m-am dus la sefu de acolo si a semnato si stampilato...si subliniat articolu respectiv..ca sa nu am probleme..daca vine vreun nene la mine ii arat foaia si gata..sa nu am probleme..da pana acu nu a fost nevoie..e preventiv
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
melculbeat
- veteran

poti sa mergi linistit. daca si la noi in maramures,unde se agata harta-n cui si obiceiurile mor ultimele,se poate pescui la stiuca cu NALUCI .miam facut si eu o copie a ordinului prohibitiei pe 2006 si am primit un e-mail cu raspuns pozitiv,de la compania nationala a fondului piscicol,ca urmare la intrebarea mea pusa mai devreme daca-i permis pescuitul stiucii in prohibitie cu naluci si m-am dus la incuiatul de la AJVPS. am ramas afis cand mio spus sa merg linistit si sa nui arat copiile,ca nu-l intereseaza. citez;;LEGEA-I LEGE SI TREBE RESPECTATA!! asa ca fir intins.
Live for Fishing.
in mures se pescuieste la stiuca numai cu momeli naturale .
daca fac aia de la ajvps gat cu toate ca am permisul in regula ii arunc in apa sa ii manance stiuca.
am inteles ca nu e admis pescuitul pe rauri unde nu este stiuca (poate e stii voi daca sunt rauri de felul asta)
eu pescuiesc la stiuca in mai de 3 ani (de cand a aparut reglementarea asta) - am agatat multi avati si cleni (dar i-am eliberat pe toti chiar daca am prins si bucati la 1 kg- fara exceptii)
daca fac aia de la ajvps gat cu toate ca am permisul in regula ii arunc in apa sa ii manance stiuca.
am inteles ca nu e admis pescuitul pe rauri unde nu este stiuca (poate e stii voi daca sunt rauri de felul asta)
eu pescuiesc la stiuca in mai de 3 ani (de cand a aparut reglementarea asta) - am agatat multi avati si cleni (dar i-am eliberat pe toti chiar daca am prins si bucati la 1 kg- fara exceptii)
the angler is catching xxx, not by the lure
re
Eu daca ash avea putere de decizie in ajvps...as interzice pescutul stiucii cu momeli naturale...mi se pare un pescuit barbar si nesportiv...cu sigurantza sunt unii care nu sunt de acord cu mine dar atsta e parerea mea...