de abia astept sa vad Dane batul...sa tragi sanatos de somni cu el iti urez!danr scrie:o sa le lansez cu un bat facut pe un blank loomis de la tom white , putere 1-5 oz![]()
mi-l face eugen zilele astea, tocmai am primit inelele si mandrina, blank-ul zace de ceva vreme prin garaj
nu se mai poate frate, ultima partida la dunare abia tineam si eu fundul pe ici pe colo.....
cum naiba sa tii jig-ul pe fund, lansand in aval din barca, pe apa de 7-10 m si curent....
pescuitul salaului noaptea
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
andrei-ovidiu
- veteran

-
superbaloane
- utilizator constant

Bravos Dane,
Fara "pari" nu faci nimic in curenti!
Cel mai drag imi e un Garbolino "Garbostick" de mort-manie completat de o mulineta Daiwa Certate 3500, fir de minim 15lbs, shad verde de 10 de la Mr. Twister si un jig de 16gr. E echipamentul perfect pentru mine la Dunare. Mi-e dor de Dunare de mor! M-am cam saturat de strapazanii de prin lacuri!
Dane, tu te mai duci pe vremea asta pe la Olt?
Fara "pari" nu faci nimic in curenti!
Cel mai drag imi e un Garbolino "Garbostick" de mort-manie completat de o mulineta Daiwa Certate 3500, fir de minim 15lbs, shad verde de 10 de la Mr. Twister si un jig de 16gr. E echipamentul perfect pentru mine la Dunare. Mi-e dor de Dunare de mor! M-am cam saturat de strapazanii de prin lacuri!
Dane, tu te mai duci pe vremea asta pe la Olt?
Pentru cine vrea sa isi clateasca ochii cu nistre salai adevarati, sa aruncam o privire in curtea vecinului:
http://www.haldorado.hu/diary.php?listtype=h&id=61
http://www.haldorado.hu/diary.php?listtype=h&id=61
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
empthy_cluster
- veteran