Pescuitul cu Poppere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="andrei-ovidiu"]
pe balta cateva atacuri razlete de avat...am dat cu crema cremelor de naluci dupa el...pauza :evil: , am testat si popperele...se lanseaza excelent, eu am modelul de 7 cm, 7 gr. de la Rapala, si lucreaza frumos pe suprafata apei...as fi dat orice pt. un atac macar in pelicula apei dupa popper al avatului, dar n-a fost sa fie...timpul nu e pierdut insa! insistam, cine stie! :D[/quote]
Nu stiu modelu ala 3d , da hidro popperu de la Yo-zuri ii mai versatil , in sensu ca poti sa faci walking cu el . Daca vezi ca-s figuranti , tragi vreo trei metri in popping si dupa aia un metru in walking . Bine , nu o sa faca asa de fin ca un walker consacrat , da suficint ca sa-l lovesti . Numa ca-i prea mare pentru avat , insa ar fi in interesu tau sa cauti ceva asemanator , parerea mea .
Fir Intins!!!
pe balta cateva atacuri razlete de avat...am dat cu crema cremelor de naluci dupa el...pauza :evil: , am testat si popperele...se lanseaza excelent, eu am modelul de 7 cm, 7 gr. de la Rapala, si lucreaza frumos pe suprafata apei...as fi dat orice pt. un atac macar in pelicula apei dupa popper al avatului, dar n-a fost sa fie...timpul nu e pierdut insa! insistam, cine stie! :D[/quote]
Nu stiu modelu ala 3d , da hidro popperu de la Yo-zuri ii mai versatil , in sensu ca poti sa faci walking cu el . Daca vezi ca-s figuranti , tragi vreo trei metri in popping si dupa aia un metru in walking . Bine , nu o sa faca asa de fin ca un walker consacrat , da suficint ca sa-l lovesti . Numa ca-i prea mare pentru avat , insa ar fi in interesu tau sa cauti ceva asemanator , parerea mea .
Fir Intins!!!
-
- veteran
SF scrie:Nu stiu modelu ala 3d , da hidro popperu de la Yo-zuri ii mai versatil , in sensu ca poti sa faci walking cu el . Daca vezi ca-s figuranti , tragi vreo trei metri in popping si dupa aia un metru in walking . Bine , nu o sa faca asa de fin ca un walker consacrat , da suficint ca sa-l lovesti . Numa ca-i prea mare pentru avat , insa ar fi in interesu tau sa cauti ceva asemanator , parerea mea .andrei-ovidiu scrie:
pe balta cateva atacuri razlete de avat...am dat cu crema cremelor de naluci dupa el...pauza, am testat si popperele...se lanseaza excelent, eu am modelul de 7 cm, 7 gr. de la Rapala, si lucreaza frumos pe suprafata apei...as fi dat orice pt. un atac macar in pelicula apei dupa popper al avatului, dar n-a fost sa fie...timpul nu e pierdut insa! insistam, cine stie!
mersi pt. idei!

Fir Intins!!!
Prea mare pentru avat?!!!!SF scrie:
Nu stiu modelu ala 3d , da hidro popperu de la Yo-zuri ii mai versatil , in sensu ca poti sa faci walking cu el . Daca vezi ca-s figuranti , tragi vreo trei metri in popping si dupa aia un metru in walking . Bine , nu o sa faca asa de fin ca un walker consacrat , da suficint ca sa-l lovesti .
Numa ca-i prea mare pentru avat , insa ar fi in interesu tau sa cauti ceva asemanator , parerea mea .
Fir Intins!!!

Adeline, vezi ca SF zice de Hydro Popper care are 9cm si 25gr. sau 12cm si 43gr. Asta s-ar putea sa fie intr-adevar cam mare pt avat...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- vijelie
- veteran
Adi_ scrie:Adeline, vezi ca SF zice de Hydro Popper care are 9cm si 25gr. sau 12cm si 43gr. Asta s-ar putea sa fie intr-adevar cam mare pt avat...
niciodata nu este prea mare

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
Da, acum am vazut, scuze.....dar Vijelie zice bine ce zice!...deci 9 tzenti chiar nu e mare!Adi_ scrie:Adeline, vezi ca SF zice de Hydro Popper care are 9cm si 25gr. sau 12cm si 43gr. Asta s-ar putea sa fie intr-adevar cam mare pt avat...

adevarul e ca... e chiar mica la 9 tzenti... naluca mahAdelin scrie:Da, acum am vazut, scuze.....dar Vijelie zice bine ce zice!...deci 9 tzenti chiar nu e mare!Adi_ scrie:Adeline, vezi ca SF zice de Hydro Popper care are 9cm si 25gr. sau 12cm si 43gr. Asta s-ar putea sa fie intr-adevar cam mare pt avat...

"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
problema e temperatura apei pana nu ajunge peste 12 grade m-as mira sa aiba ceva activitate la suprafata.
eu cred ca cel mai potrivit e rebel tiny R , un popper mic imitatie de oblete cu unul mai mare s-ar putea sa faci selectia capturilor mai mult decat iti doresti adica sa il atace numai exemplare foarte mari sau sunt si foarte rare.
eu cred ca cel mai potrivit e rebel tiny R , un popper mic imitatie de oblete cu unul mai mare s-ar putea sa faci selectia capturilor mai mult decat iti doresti adica sa il atace numai exemplare foarte mari sau sunt si foarte rare.
the angler is catching xxx, not by the lure
cele mai bune poppere eu cred ca sunt cele cuprinse intre 6 si 10cm ... cu niste chestii mai mari de atat mi-e frica sa nu dau de pomana si cu cele mai mici cred ca ai sanse mai mari sa prinzi peste, dar peste oarecum mai mic, adica pe un popper de 4cm cu siguranta intra un clean la 300 de grame ...
pentru avat voi folosi cu mare indredere poppere de 10 cm, cu siguranta in nebunia zilelor de vara vor fi curiosi si tupeisti care sa atace un popper de dimensiunile astea.
cat despre stiuca ... banuiesc ca asta daca vrea si are pofta sare cat se poate de linistita intr-un popper de 10 cm ...
pacat ca trebuie sa asteptam primavara tarzie si vara ...
pentru avat voi folosi cu mare indredere poppere de 10 cm, cu siguranta in nebunia zilelor de vara vor fi curiosi si tupeisti care sa atace un popper de dimensiunile astea.
cat despre stiuca ... banuiesc ca asta daca vrea si are pofta sare cat se poate de linistita intr-un popper de 10 cm ...
pacat ca trebuie sa asteptam primavara tarzie si vara ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...