Pescuitul cu Poppere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
A prins 3 strapi(700g-1kg) in decurs de 15-20 de min,apa avea cam 1,2-1,7m adancime.
Atunci a fost o perioada buna,apa f.tulbure,eu am luat 9 strapi(700g-1kg)+2ratari intr-o ora si jumatate la 1,5-2 m de mal,adancime de 1m,dintre care 5 bucati din acelasi loc,parca ar fi fost o conducta sparta cu ei!
Atunci a fost o perioada buna,apa f.tulbure,eu am luat 9 strapi(700g-1kg)+2ratari intr-o ora si jumatate la 1,5-2 m de mal,adancime de 1m,dintre care 5 bucati din acelasi loc,parca ar fi fost o conducta sparta cu ei!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
-
- junior
- MARIUS POPA
- veteran
am incercat si eu zilele astea la stiuca , insa nimica , desi se hranea la suprafata! cam ce culori folositi la stiuca , si care ar fi combinatiile ?!
SPOR!
SPOR!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
-
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
Slidere de suprafata=care evolueaza sub peliculaMARIUS POPA scrie:aha, am inteles, dar ce sunt acele "slidere de suprafata"! cind zici culori stridente la ce culori te referi?mai exact!
mersi!
Culori stridente=verde fluo, silver silver(nichelat)

Fir intins!!
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
- MARIUS POPA
- veteran
o as incerc sa vedem, insa dupa cum merge treaba , slabe sanse!speram la marea captura, insa pina atunci visam cu ochii larg deschisi!
fir intins

fir intins

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.