pescuitul cleanului cu artificiale pe Olt

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 07 Iul 2004, 13:40

Am pescuit numai la pasnic acolo. Am prins ceva somotei si o mreana. Dimineata dadeau atacul bibanii la gura canalului.
Nu cunosc locul de la cetate. Singurele locuri unde am pescuit pe dunare sunt MAlaieni, Bechet si Mraconia.

todi
veteran
veteran

cetate

Mesaj de todi » 07 Iul 2004, 13:47

m'am dus la cetate dupa salau, iar acolo vreau sa'ti spun ca era numai bine un prag la 30 de m de mal, cu piatra pe fund etc. si imi zisese cineva de'acolo ca a prins salai frumos sub prag, dar eu n'am avut nici o trasatura. ata ete.

e super acolo, in schimb de data asta iti spun sigur ca drumul e nasol si ca stiu destul de multi de canalul ala.

razvan
junior
junior

TODI

Mesaj de razvan » 13 Iul 2004, 20:43

todi scrie:da.

nu am cu cine, fara exagerare nu mai sunt 5 pescari in craiova care sa pescuiasca rapitor la artificiale. ce sa mai zic de partenerii mei de pescuit :). m'as duce eu la rusanesti cu trenul, dar ia'l de unde nu e. ma multumesc cu draganestiul, mai ales ca la avat nu pescuieste nimeni si daca nu mint nici unul, pot oricand sa pescuiesc biban sau rosioara.

da ma todi...bine ca tu dai numai la rapitor si nu mai si stationezi din cand in cand :D asa ca mine...da' parca nu am baut de atatea ori cafea din aceeasi sticla in tren spre draganesti :cry: sa stii ca m-am simtit jignit si vreau sa-ti retragi cuvintele...si sa stii ca, ete na, ma declar si eu " pescar la rapitor cu artificiale" asa cum zici tu.... :D :D :D :D

gg

todi
veteran
veteran

DA!

Mesaj de todi » 13 Iul 2004, 21:50

mea culpa !

Tu, dragul meu prieten, esti exceptia care intareste regula! sincer? mai stationez din cand in cand, cand nu am bani de rotative si shaduri! 15 si 5 kg de caras vandut unde trebuie au adus destui banuti sa'mi cumpar cateva dracii din astea metalice sau siliconice :) mai ales dupa ce mi le'ai pierdut tu pe celelalte ! :)) scopul scuza mijloacele.

scuzele mele razvane

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 14 Iul 2004, 09:32

:)

boyz,
exista o mesagerie privata pe site. bagati acolo partea despre pescuit stationar la pasnic. lol

todi
veteran
veteran

dada

Mesaj de todi » 14 Iul 2004, 10:33

sau ii dau eu o mesagerie privata la coaste! sau cand mai mergem la draganesti la pescuit nu pun zahar in cafea, ca tot vorbea el de ea.

btw am vazut avat vanand in zona confluentei tesluiului cu oltul. pareau mici de pe pod, dar cine stie, confratii mai mari trebuie sa se gaseasca si ei in zona, mai ales ca sub baraj nu e nici picior de avat.

am luat la cunostiinta eugen

toate cele bune

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 15 Oct 2005, 18:18

salutare.vad ca nimeni nu mai pomeneste nimic de pescuit in zona sibiului.vreau sa stiu si eu cum mai merge ca am fost plecat din tara si mo luat dorul de o partida la clean daca aveti idee daca mai merge ceva :? ?mersi

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 20 Oct 2005, 08:49

In zona despre care vorbesti, ma refer la Olt de la Rm.Valcea in sus, am prins cleni babani la rotativa nr.2 alba si la voblere "no name", in special gri, negre si albe cu spatele negru si putin rosu aprins pe burta. Primavara merege destul de bine la voblere de 3cm cu nuante de verde sau albastru cu verde. De cativa ani, cleanul adevenit ciudat in partile acestea. Apropos, am prins un clean asa de gras, incat parea rotund. I-am facut poza cu telefonul si cei ce au vazut poza credeau ca este caras! Singurul care si-a dat seama ca este clean a fost Vijelie.Ma si mir cum dracu' mai "fuge" dupa naluci.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 20 Oct 2005, 09:17

la ce tereferi cand spui ca a devenit f ciudat?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 20 Oct 2005, 21:51

salutare.am fost si mi-o placut o fost ca pe vremuri,ca dincolo cum dai si il iei aici e mai fain trebuie sa muncesti sa te bagi in apa sa-i cauti dar a meritat.si cum ai spus numai babani si grasi cred ca de la ploile care au fost le-a adus mancare din belsub apropo o luat pretenu meu niste salai la twister nu mari dar toti unul ca altul parca o fost fratzi.am luat si la rotativa la cozma si salmo dar numai pe la amiaza ca de dimi o fost frig de am inghetzat ca un ****.fain ii sa pescui la tine acasa.mersi inca o data.

Scrie răspuns