pescuitul cleanului cu artificiale pe Olt

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 07 Iul 2004, 11:32

nu am cu cine, fara exagerare nu mai sunt 5 pescari in craiova care sa pescuiasca rapitor la artificiale. ce sa mai zic de partenerii mei de pescuit . m'as duce eu la rusanesti cu trenul, dar ia'l de unde nu e. ma multumesc cu draganestiul, mai ales ca la avat nu pescuieste nimeni si daca nu mint nici unul, pot oricand sa pescuiesc biban sau rosioara.

.
Todi, uite ca sunt eu unul pescar de rapitor din craiova. De un an jumate de cand stau in craiova si bat oltul, n-am reusit sa-mi fac parteneri de pescuit rapitor, doar la pasnic. Mergem impreuna, eu la rapitor, ei ... la pasnic. Nashpa. Poate facem o iesire impreuna. Vin eu cu masina

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iul 2004, 11:34

todi.

abia acum vad ca esti din craiova?! eu merg des pe acolo la bunici
(sunt si nascut acolo de altfel).

intrebare:
cunosti lacul ala de la bistret? e un pic la sud de bailesti, in lunca dunarii, vreo 60km maxim de Craiova. e mare si ma gandesc ca ar trebui sa fie ceva stiuca si salau mare in zona aia, stii ceva?

respect!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iul 2004, 11:36

lol. inca unul! intrebarea e valabila si pentru tine, mandy, dar daca nu esti de acolo ma indoiesc ca stii baltile dinspre dunare. :)

respect!

todi
veteran
veteran

lol

Mesaj de todi » 07 Iul 2004, 11:46

inainte de toate, tin sa'mi retrag cuvintele urate pe care le'am spus despre internet de'a lungul timpului :)

Mandy, da :) cu cea mai mare placere mergem impreuna la rapitor cu artificiale. vorbim!

Eugen, ce sa zic... cunosc multa lume care se duce acolo, dar numai la pasnici. in zona bistretului sunt multe balti, printre care si bazinele dunareni. la bistret exact este o balta cu al carei proprietar este bun prieten seful meu. nu este deschisa pescuitului, are foarte mult puiet, dar rapitori NU. so... nu ma intereseaza. vorbim!

Mandy, azi trebuie sa'mi duc prietena la gara - e din cj, apropos de internet :) - dar maine promit ca te contactez cumva. ok?

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 07 Iul 2004, 12:00

Am trecut pe langa balta de la bistret saptamana trecuta cand am fost la dunare. Era deschisa pescuitului balta mare. Cica 500 000/6 bete. dar asa cuma spun si todi eu am auzit sa fie doar pasnic acolo.
Todi, scrie-mi pe privat.

todi
veteran
veteran

avat

Mesaj de todi » 07 Iul 2004, 12:02

am ratat postul dane sry

exclusiv la rotativa.

cel mai bine? ce sa zic... eu numai la rotativa am prins, incepand cu 00 pana la 3.

nu pot sa stiu ce inseamna bine, cel mai mult am prins 10 sau 11 avati intr'o zi, restul partidelor unu, doi, poate trei si destul de micuti.

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Iul 2004, 12:19

ok baieti, nu stiam ca-i balta privata. deci nu ma mai intereseaza subiectul. multumesc pentru info!

todi
veteran
veteran

post abuse

Mesaj de todi » 07 Iul 2004, 12:33

npnp. mai este acolo zona malaieni, canale si tot soiul de'astea si evident cu stiuca si biban. accesul cu masina - autovehicul - imposibil. cu un 4x4 risti ca ramai decat daca a plouat. asta poate sa te intereseze, si pe mine putin, dar cine se ducea acolo a plecat ieri in spania deci... am ramas fara background.

Mandy
junior
junior

Mesaj de Mandy » 07 Iul 2004, 12:50

Todi, am fost sapt trecuta pana la dunare pe langa canalul Malaieni cu dacia. drumul e super acceptabil. si nu cred ca ramai nici daca ploua pt ca e pamant nisipos nu e argilos. Eu unul merg fara frica acolo.

todi
veteran
veteran

da?

Mesaj de todi » 07 Iul 2004, 13:22

super atunci. si ai prins?

am mai gasit un loc interesant de avat, la cetate, la vreo 4 km aval de proprietatea dlui. dinescu. stii canalul ala care da in dunare? e un anafor acolo unde se tot intoarce apa... nu prea se agita dar am avut un atac la shad alb langa mal cand il scoteam sa arunc din nou. am pescuit dupa aia la cozma de 3 si 5 cm, si am prins doi avatei draguti si un biban de-a dreptul frumos. avatii mari nu prea m'au bagat in seama, dar e bine de retinut locul ala.

toate cele bune Mandy

Scrie răspuns