pescuit pe belis

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 12 Ian 2006, 20:33

Mrvily toata stima si mandria:). Din pacate nu am ajuns miercuri la intalnire deoarece eram la Bucuresti in delegatie. Abia azi am ajuns in Cluj, dar am inteles ca s-a discutat pana la 1 noaptea si s-au incins tare spiritele, vis-a-vis de propunerile pentru regulamentul de spinning (banuiesc ca si berile au dus la admosfera "incendiara" :D ).
Cat despre musKloiu, nu am nimic impotriva lui, asa cum nu am nimic impotriva nimanui de aici...atat ca mi s-a parut ca a fost ipocrit afirmand ca "rapitori" e un forum de kk, dupa ce, luni bune a participat la tot felul de discutii de pe acest forum.
Parerea mea e ca ADI98 nu a gresit intreband (pana la urma e un forum public, nu un club privat unde fiecare membru sa aiba drept de veto vis-a-vis de primirea membrilor noi) si cred ca Adi e pe drumul cel bun, din moment ce il intereseaza "artificialele". Nu am inteles reactia lui musKloiu, dar asta e. Probabil o sa ma injure, daca ii spun ca acum vreo 10 ani, am luat si eu ceva pastarvi la rama, dand dupa clean :lol: :D :twisted:

musKloiu
veteran
veteran

Re: pescuit pe belis

Mesaj de musKloiu » 12 Ian 2006, 20:55

dr.pike scrie:
musKloiu scrie: asemenea post vi se pare ...."profi"?.....eu nu mai intru pe acest forum de kk...va urez fir intins!!!!&toate cele bune....
Nu imi place sa intru in polemici cu nimeni, dar as avea si eu o intrebare: daca "rapitori" e un forum de kk...cum naiba l-ai suportat mai mult de 8 luni si ai reusit postezi de 318 ori?
orice marfa trebuie incercata.....problema de gust daca iti place sau nu....oricum imi pare bine, indiferent de jignirile pe care mi le-ati adus, caci macar am realizat o "coalitie" intre unii dintre voi.... :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

dr.pike
Moderator
Moderator

Re: pescuit pe belis

Mesaj de dr.pike » 12 Ian 2006, 20:59

musKloiu scrie: orice marfa trebuie incercata.....problema de gust daca iti place sau nu....oricum imi pare bine, indiferent de jignirile pe care mi le-ati adus, caci macar am realizat o "coalitie" intre unii dintre voi.... :lol:
:)
Ai fost de-a dreptul dragut!
Cat despre jicniri ... eu nu le-am vazut. Daca eu te-am jicnit cu ceva imi cer scuze si iti garantez ca a fost neintentionat si cred ca si din partea celorlati (cu exceptia vanatorului, cu care am vazut ca aveti contre non stop) eventualele atacuri la persoana ta s-au facut fara intentia de a jicni. Sau macar sper asta!

Si ca sa mai lamuresc o chestie, iti spun ca am coalizat cu mrvily la Cupa Salmo Sacalaia langa niste beri, deci coalitia nu are nici o legatura cu tine :)
Ultima oară modificat 12 Ian 2006, 21:06 de către dr.pike, modificat 1 dată în total.

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 12 Ian 2006, 21:05

dr.pike scrie:
musKloiu scrie: asemenea post vi se pare ...."profi"?.....eu nu mai intru pe acest forum de kk...va urez fir intins!!!!&toate cele bune....
Nu imi place sa intru in polemici cu nimeni, dar as avea si eu o intrebare: daca "rapitori" e un forum de kk...cum naiba l-ai suportat mai mult de 8 luni si ai reusit postezi de 318 ori?
orice marfa trebuie incercata.....problema de gust daca iti place sau nu....oricum imi pare bine, indiferent de jignirile pe care mi le-ati adus, caci macar am realizat o "coalitie" intre unii dintre voi.... :lol:...Dr. reactia mea venea legata de disctia anterioara vis a vis de posturile "fara numar"despre fire...dar au fost sterse ceva posturi si probabil lumea nu are rabdare sa citeasca tot forumul.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 12 Ian 2006, 21:08

OK. Eu propun sa incheiem aici discutia si sa respectam subiectul acestui topic :) . Ca sa nu mai stergem :D:D:D

Teoo
senior
senior

Mesaj de Teoo » 12 Ian 2006, 21:08

musKloiu scrie:
dr.pike scrie:
orice marfa trebuie incercata.....problema de gust daca iti place sau nu....oricum imi pare bine, indiferent de jignirile pe care mi le-ati adus, caci macar am realizat o "coalitie" intre unii dintre voi.... :lol:...Dr. reactia mea venea legata de disctia anterioara vis a vis de posturile "fara numar"despre fire...dar au fost sterse ceva posturi si probabil lumea nu are rabdare sa citeasca tot forumul.....
Este al doilea post al tau pe care il inteleg.
Bravo
In sfarsit in lb Romana..!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Ian 2006, 22:52

Teoo scrie:
musKloiu scrie:
dr.pike scrie: Nu imi place sa intru in polemici cu nimeni, dar as avea si eu o intrebare: daca "rapitori" e un forum de kk...cum naiba l-ai suportat mai mult de 8 luni si ai reusit postezi de 318 ori?
Este al doilea post al tau pe care il inteleg.
Bravo
In sfarsit in lb Romana..!
Subskriu, tre' sa rekunosc k si eu ma km kinuiam...bine k s-a rezolvat....ce naiba, kred k s-a luat! :oops: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ady98
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ady98 » 14 Ian 2006, 13:31

Mersi de ajutor.
Mi-am luat 3 voblere: Rapala CountDown CD3(3cm, 4g) unu Salmo Hornet H4S DB (4 cm, 4 g) si unu Cozma D3.
Voi ce fir folositi la asa voblere? Eu mi-am luat RTM de 0.16 (sper ca e bun).
M-ar interesa un bat de carbon. Am gasit ceva bete de 2.1m Maver la 1,1 mil sau Trabucco la 1 mil, sau Ron Thomson pe la 1,1 mil.
Voi ce-mi recomandati?
Inca ceva: la 2 bete cumparate de la Trabucco au reducere de 50 % la al 2-lea bat cumparat (magazinul din Grigorescu). Asta daca e cineva interesat :)
Va astept cu noi sfaturi si daca se poate lasati cearta , ca zice lumea ca pescarii nu-s normali :D

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 15 Ian 2006, 11:04

ady98 scrie:Voi ce fir folositi la asa voblere? Eu mi-am luat RTM de 0.16 (sper ca e bun).
Eu folosesc mono de 0.10-0.14, sau textil de 4 lb.

ady98
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ady98 » 15 Ian 2006, 12:01

Asa subtire? :) Nu se duc pestii cu voblerul? :wink:
Eu fir de 0.10 folosesc ca si inaintas la scobar, pe Somes.
Si bat ce-mi recomanzi?

Scrie răspuns