Pescuit pe Belis cu table la clean si pastrav !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- RaresDumitru
- utilizator constant
- vanatoruldepesti
- veteran
Rares, in comparatie cu alte dispute, eu consider ca de data aceasta chiar nu au denaturat lucrurile. Post-urile nu fac altceva decat sa ambitioneze participantii. Indiferent de apa pe care se diputa "lupta" si de reguli, este absolut normal ca cei din zona sa aiba prima sansa. Sa presupunem ca, vreodata, un concurs s-ar tine pe Vidra sau pe Bradisor. Oricare pescar de pe planeta asta ar intampina dificultati uriase sa "ne faca" pe cei din Valcea. Asta, daca privesti pozitiv, nu face decat sa sporeasca ambitia. M-as duce pe Belis si daca s-ar pescui numai "pe spate" si legat la ochi... Nu ma intereseaza regulile, atat timp cat absolut toti participantii se supun lor. In cazul in care mai exista "shmecherii" ce faciliteaza accesul pe podium al unora, sau altora, ma ambitionez si mai tare si este bine sa faca toti la fel. Competitia devine mai interesanta! 

- RaresDumitru
- utilizator constant
Sunt perfect de acord cu tine. Ma refeream insa doar la faptul ca o persoana de pe acest forum a cerut anumite informatii referitoare la nalucile prinzatoare pe Belis. Si de aici s-a ajuns la povesti referitoare la excluderea bibanului de pe lista pestilor care puncteaza si la alte lucruri de genul asta, diferente si rivalitati intre Ardeal si Muntenia, etc...
Pina la urma, din punctul meu de vedere, voi participa la concurs pentru experienta si pentru ca este un prilej bun sa inveti ceva de la cei mai buni ca tine. Nu ma intelege gresit, as vrea sa castig si ma astept sa castig ( acuma o sa sara in sus toata lumea). Cunoscind lacul in principiu cred ca am o sansa, la fel ca ceilalti 65 sau citi or fi de concurenti. Dar daca nu voi cistiga, nu o sa ma las de pescuit
. Fiecare trebuie sa-si prinda pestii lui si la sfirsit vedem cine are mai multi si mai mari.
Doar ca repet, ma mir de fiecare data cit de razna poate sa o ia un topic de la o simpla intrebare...
Fir intins, ne vedem la BELIS
Pina la urma, din punctul meu de vedere, voi participa la concurs pentru experienta si pentru ca este un prilej bun sa inveti ceva de la cei mai buni ca tine. Nu ma intelege gresit, as vrea sa castig si ma astept sa castig ( acuma o sa sara in sus toata lumea). Cunoscind lacul in principiu cred ca am o sansa, la fel ca ceilalti 65 sau citi or fi de concurenti. Dar daca nu voi cistiga, nu o sa ma las de pescuit

Doar ca repet, ma mir de fiecare data cit de razna poate sa o ia un topic de la o simpla intrebare...
Fir intins, ne vedem la BELIS
multi, mari si desi
- vanatoruldepesti
- veteran
-
- veteran