pescuit la somn

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Apr 2010, 13:58

bei misule, faci mijto de mine ?? tocmai tu ?????

ai uitat cum sunai la 1.30 noaptea sa vina omu de acasa cu barca , sa intram sa dai afara animalu ????

sau ala cand eram noaptea cu clarusu si 10 livre , de s-a rupt la tine in mana ? ala de nu se misca din loc decat cand vroia el si in rest ziceai ca e jigu agatat in cataroaie ???

sau ala cand eram si cu militistu si dupa 30 de minute, cand l-am scos din curent in apa linistita l-au apucat spumele si a plecat ca din pusca de nu am putut tine de el cu nimic ? cand tu erai plecat dupa ustensile :D la masina ?

sau aia care ti-au dat si ti-au luat doua countdownuri in 30 de minute de te-au lasat cu ochii plansi ???

sau ala de a dat la lanseta lu augustin , si l-ai driluit tu 1 ora pana sa vin si io la peste ???

sau ala care ti-a luat 150 de metri de fir ( chiar ininte de ala pt care vroiai barca :D :D :D ) si l-ai oprit ca nu mai aveai zeama pe tambur ???

avand in vedere ca, cu manutza ta personala mi-ai scos ala de 20 de kile, la care in conditiile alea grele de acolo , drilul a fost chiar civilizat , si in 25 de minute il aveam rezolvat , oare astia de mai sus de care povestesc eu, cam cat zici ca aveau ???

ti-ar teoriile tale de ras :P :P :P

ca acu mi-aduc aminte ca mai aveai nitel si plangeai de nervi in mnoapea aia cand ti-au dat 4 tramvaie si nu ai dat nici unu afara ....

auzi la el, sa vina pretinii cu barca de acasa la 1.30 noaptea , 50 de km sa scoata el monstru din garla :D :D :D

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 01 Apr 2010, 15:34

nu mare sef, chiar nu fac nici un misto, vorbesc foarte serios.(chiar trebuia sa rasucesti cutitul in rana cu astfel de amintiri? :oops: )Am vazut monstrii care nu cred ca realizau ca au un carlig in bot, am vazut submarine rusesti agatate , am vazut insa si somni mari, foarte mari 40-60kg care au venit la mal sa se sinucida.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 01 Apr 2010, 17:44

cine mah , din cunoscutii nostri au luat de-astia de 40-60 si nu stiu si eu ??

ala de 43 care il stim amadoi, s-aplimbat omu niste ore bune dupa el ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Apr 2010, 11:19

nightfishing01 scrie:caras mic mai rarut,baga si tu caras sau ciortan intre 500g si 2 kg si atunci sa vezi distractie :wink:
Incearca cu babusca, sau rosioara de o palma sau mai mare ,daca e somn in zona intra sigur .

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Apr 2010, 11:25

crisan31 scrie:Scuze Fario,
Nu prea inteleg faza cu sapunul.Nu e daunator?
Probabil se refera la sapunul facut pe vremuri ptr spalat haine care se facea din mate si resturi de porc,animale se punea intr-o oala mare si la foc mic fierbea o zi aproape .... ,

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 08 Apr 2010, 13:46

kzoli, si in sapunul ala de care vorbesti, se punea la greu soda caustica ... care nu e chiar kosher asa, de fel ...

la aspectul asta cred ca se refereau baietii ....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 08 Apr 2010, 15:04

la aspectul asta cred ca se refereau baietii ....[/quote]

Da e posibil ,insa am vazut pescari pescuind cu sapun DURU ,ce au prins ei cu sapun nu stiu ... eu prefer la somn voblere predatek si salmo la spining si bucla de lipitori sau babusca cat palma . Nu vreau sa laud pe salmo dar e printre putini modele care rezista la gura somnului,si are flotabilitate buna si deteriorata.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 08 Apr 2010, 15:24

si eu prefer la somn salmo, kzoli :wink: :wink: :wink:

verificat , test, probat, prins somotelu, sau chiar somnu ... :D :D :D

si acu au ancore mai bune, alea de dinainte se dezdoiau cam usor ...

peste o anumita dimensiune, daca nu se prindea baiatu' in amandoua ancorele, era scapat clar ...

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Apr 2010, 16:03

kzoli scrie: ... eu prefer la somn voblere predatek si salmo la spining
Scuze !
...Predatek nu este vobler al firmei Salmo ?
...face si altcineva , Predatek ?

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 08 Apr 2010, 16:08

este in discutie firma urmatoare ... care din cate stiu eu sunt de prin Australia si se mai gasesc si pe la noi ratacite prin anumite magazine cate 2 modele ...

http://www.predatek.com/

din pacate nu am apucat sa le pescuiesc pentru ca erau putin cam prea piperate ca si pret ...

ps : chiar nu stiu de vreun model de la Salmo care sa se cheme Predatek ... :roll:

numai bine ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns