Pescuit la clean in zi de vara

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Pif.
veteran
veteran

Re: Pescuit la clean in zi de vara

Mesaj de Pif. » 17 Sep 2013, 12:48

kingofbeasts scrie:cel mai bun pescuit la clean in zi de vara, mai ales atunci cand clenii sunt suspiciosi, se desfasoara ..... noaptea ! :lol1: :twisted: :wink:
DA..cu setca, :wallbash:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 17 Sep 2013, 16:29

Pif. scrie:
kingofbeasts scrie:cel mai bun pescuit la clean in zi de vara, mai ales atunci cand clenii sunt suspiciosi, se desfasoara ..... noaptea ! :lol1: :twisted: :wink:
DA..cu setca, :wallbash:
poate pe la voi, la noi oamenii mai au si voblere 8)

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 17 Sep 2013, 18:29

DA..din pacate anul asta am gasit doua setci..una pescuind de pe mal..am lansat dealungul unei perdele de stuf si surpriza voblerul sa agatat de ceva intru prin stuf sa recuperez voblerul si gasesc una bucata setca monofilament plina plina cu caras babusca si somn pitic.
A doua ,acum vreo doua saptamani pescuiesc din barca pe CRISUL ALB,cu un prieten ..si pe la jumatea traseului pe care ni l am propus sa l facem o noua captura de setca de data asta o setca de Dunare cu ochiuri mari pt peste mare..cu un singur caras in ea cam pe la 11 ziua,setca nu era vizibila ,era intinsa cam la 2o de cm sub pelicula.
Daca o sa mai fac o iesire cu barca o sa agat de barca o sfoara cu un carlig mare ca m la jumate de metru in spatele barci ..sper sa m ai am capturi din astea neobijnuite.
Ambele setci au fost distruse si pesti eliberati,scuze pt off topic :respekt:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 17 Sep 2013, 23:04

hai sa lasam partea cu plasele pentru topicuri dedicate ca n-are rost sa ne apucam toti sa poluam toate topicurile cu frustrari legate de braconaj. Nu de alta dar si eu anul asta am prins mai multe plase decat stiuci (si nu vorbesc doar de barajele de pe Olt pe care le frecventez de obicei si unde daca as pleca acum as putea recolta minim 5 plase pe 3 baraje ci si de cursul unor rauri precum Muresul pe care, in zona Ilia, l-am gasit inchis de plase pe o lungime de mai bine de 200m in lungul malului drept in aval de pod si asta se intampla in primavara tocmai cand unele specii au prostul obicei de a depune icre pe radacini de copaci :evil: )

PescarulDeClean
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de PescarulDeClean » 10 Oct 2013, 18:50

in zilele de vara clenii de obicei mananca dupa 5:30 dupameaza
incearca meppsuri(aglia, comet)dar insista pe panter martin marimile 1 si 2 si pe voblere cu bataie marunta culori vii

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 11 Oct 2013, 11:58

O rotativa excolenta la clean,si nu numai,este DAM Effzet argintie cu dungi rosii.Place pestelui si e foarte versatila:merge si pt apa extra limpede iar paleta usor mai lunga decit la Mepps Aglia o ajuta sa se strecoare mai bine prin zonele cu vegetatie.E o rotativa la care am prins absolut toate soiurile de rapitor(si citiva nu tocmai rapitori-beldita,scobar,morunas(!!!))

Scrie răspuns