Incearca si baby minow de la Strike Pro,cel de 4 cm , nu prea l-am auzit laudat pe forum,poate datorita greutatii reduse nu prea e folosit insa iti spun ca merita ,e foarte eficient,eu am avut rezultate foarte bune .De asemeni,Salmo tiny,modelul carabus,cel maro inchis,floating,pe revarsatura sau pe sub copaci,il lasi sa il duca curentul la vale,il controlezi usor din lanseta,il mai opresti un pic din cind in cind.Ai avantajul ca poti ajunge cu el foarte departe,fiind un real avantaj cind ai apa foarte limpede si pesti suspiciosi.Pe negru am avut rezultate foarte bune la un vobler Haznosi,negru cu pete galbene si ochi rosii.Incearca cit mai multe,nu se stie ce mofturi are , dc nu vrea la vobler,incearca cu o lingurita-cea mai prinzatoare-Mepps comet argintiu cu puncte albastre,Panther Martin alb fluorescent cu un cerculet rosu,dar sint foarte multe ,totul e sa insisti,cleanul e un peste mofturos si plin de surprize-am prins unul dupa altul lansind linga copii care se scaldau

,asta apropo de precautia lui,si alta data,parca nu exista de loc.Deci,nu te lua dupa reguli , poti avea surprize !