pescuit cu vobler si plumb pe fir

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Feb 2009, 18:16

si inca ce pastravi
dar se prind accidental si numai primavara cat inca mai sunt apele foarte reci (apa de zapada)

Imagine

asta e prins pe Olt acuma doi ani de domnul din imagine,eu insumi l-am fotografiat fiindca nu imi venea sa cred,dar de atuncea,am mai vazut prinsi de altii si chiar am scos cu minciocul pt alti norocosi :wink:

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 03 Feb 2009, 21:48

Salutari ADI si la toti "rapitorii" :D :D ....nu stiu cat de bine il stii pe acest simpatic batranel, ADI, insa este singurul om la care eu si Greere, am vazut cei mai MARI cleni, pe raul OLT..... asta bineinteles cu ani in urma cand noi eram doi coinaci innebuniti dupa siretul clean...vreau sa spun ca am vazut la acest omuletz exemplare de 3 sau kiar 4 kg(cleni) si nu cateva.....kiar multe.....si sa nu iti mai povestesc cu ce aratari de naluci pescuia......te lua cu dureri de cap.....DAR...acest om cunoaste Valea Oltului foarte bine, si pun ramasag ca nimeni din judetul Valcea nu prinde cleni mai aratosi decat el.....asa BATRAN cum il vedeti.....am un respect deosebit ptr el si il stimez din toate punctele de vedere
Pilly

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Feb 2009, 23:29

am vazut cu ce scule,fire si naluci pescuieste omuletul asta si m-am ingrozit,dar totodata a crescut si stima si admiratia fata de el.
ca sa pescuiesti cu ce pescuieste el si sa ai asemenea rezultate,trebuie sa fi un pescar desavarsit,si sa cunosti toate cotloanele si secretele Oltului din zona noastra.
inca odata toata stima pt acest batran pescar.

nemeti_k
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nemeti_k » 21 Mai 2009, 17:39

am incercat si eu si sa stii ca te ajuta f mult la lansat cand ai ceva usor si e vant

cleanul22
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cleanul22 » 26 Aug 2009, 18:14

am vazut si eu chestia cu plumbul pe fir intr-un clip de la rapala ...... punea vreo 2-3 alice de 1 gram , la 50 de cm de vobler :D
Razbunarea e arma prostului !

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Aug 2009, 20:42

Am folosit alica de 5-6 gr. la pescuitul cleanului primavara. In acest fel rotativa coboara acolo unde stau clenii de la categoria "open":lol: . Smecheria lanseului este sa faci un "stop" inainte ca rotativa (naluca) sa plonjeze in apa.

Fir intins !...tuturor. :wink:

Scrie răspuns