Pescuit cu artificiale NOAPTEA ...Se poate???

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 06 Dec 2005, 09:25

la lac am vazut ca se pescuieste in draci noaptea sau mai degraba nu se intrerupe pescuitul , dar la vobler nu prea am vazut sa se dea

eu am incercat la rotiva si oscilanta pe mures noaptea dar e sport extrem in primul rand ca habar nu ai cum cade pe apa scula si apoi e cam cum ai pescui legat la ochi. Si depinde de cate scule esti dispus sa pierzi.

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 06 Dec 2005, 12:52

Daca se poate? Se poate. Da' nu e voie :lol: Dar daca te risti, poti avea parte de senzatii super, cind te loveste animalu' la 1 m de tine, pe cind tu admiri stelele. Sau cind rapeste un somn cit casa la picioarele tale... ajungi sa vorbesti noaptea in somn 2 luni dupa o faza din asta. Mai stiu pe unu' care da contre in somn cu telecomanda de la teleu :lol:
Iar daca merita... eu zic ca e mai "rentabil" decit ziua, cel putin la somn si salau. Dar depinde de anotimp, apa, influentza razelor de luna asupra galoshilor de guma etc. :lol:

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 07 Dec 2005, 08:42

in iunie anul asta am plecat la pescuit dupa-masa pe la ora 6 si am stat pana a doua zi la amiaza .Am dormit in masina asa ca pe la 10 noaptea mai ales ca era luna plina am incercat sa pescuiesc. Dar numai ca era luna plina ca altfel nu m-as fi riscat. Nu am prins nimic dar nu am insistat pentru ca dupa cateva incercari m-a lovit o criza de sportivitate si am renuntat.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 12 Ian 2006, 13:55

Deci este sau nu este permis pescuitul noaptea? :roll:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 29 Ian 2006, 09:31

am prins anul trecut o seara la salau de exceptie ,pe canalul de fuga racaciuni,am luat 9 salai intre 2,5 si 4kg,doi avati unul de 3 si unul de 5kg asta in max doua ore.am fost trei pescari ,doi am prins ,dar al treilea nu a luat nimic a avut si el cam 9 muscaturi,ghinion cred,chestia e ca juca pestele noaptea de rupea pamintul si cel mic si avatul vina.am plecat pe la 10-45 de pe balta .a si am dat numai la un vobler de 7 cm rapala.si toata ziua fusesera n pescari cu lansete cu pestisori.eu cred totusi,poate ma insel,ca la luna plina merge pestele mai bine 8)

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 29 Ian 2006, 09:37

nu inca
in martie aflam daca trece legea

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 29 Ian 2006, 09:47

poate ca da, oricum eu cred ,asta e numai parerea mea ,ca la salau noaptea e un sfetnic bun. :wink:

Scrie răspuns