pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
danr
- Site Admin

vanatorule esti sigur ?
eu am auzit ca s-au luat cativa strapazani la viu
dar cine stie ce a fost acolo exact
masinaria dezinformarii merge bine acolo, nu ?
eu nu am auzit sa se ia la olt toamna asta peste klumea macar o singura data noaptea,
( pe baraje )
-
todi
- veteran

-
eu n'am auzit nici
sub baraje

-
danr
- Site Admin

ma gandeam la izbiceni unde s-a prins mereu mai bine noaptea

-
todi
- veteran

-
ai foarte mare dreptate. apa foarte limpede e una din cauze, dupa parerea mea. si faptul ca sub baraj foarte multi salai sunt veniti din dunare poate sa fie o cauza, adancimile mici, etc.
cand era frig, februarie, martie, tot noaptea prindeati?
-
vanatoruldepesti
- veteran

Astia care au venit si mi-au aratat salaii stau an de an in gazda la un localnic. Asta i-a dus si le-a aratat cum si unde. Sper sa nu le fi aratat plasele...
-
Nick
- veteran

Dane,nu a mers pe Izbiceni?Am ajuns pe acolo acum 3 ani,am ramas placut surprins ce salau si avat am prins acolo.S-a mai schimbat treaba?
-
grama v
- veteran

pe canalul de fuga racaciuni mergeam in timpul zilei la avat ,era teroare ,minca de rupea!si cind venea seara puneam voblere mai mari si prindeam salau.curios e ca am dat si ziua citeodata numai dupa el dar parca nu era.in plus noaptea nu erau atit de multi pescari,toti plecau cum incepea sa se intunece!dar recitalul abia atuci incepea!!!!

chestia e ca noi mergeam trei si era mereu cite unul care nu dadea noaptea .mai stiu pescari care merg numai noaptea la salau
-
danr
- Site Admin

s-a schimbat sigur, in rau bineinteles
-
Calone
- veteran

Florin M scrie:Se poate pescui (adica se poate prinde peste) sa zicem la vobler pe timpul noptii?
Ma gandesc in primul rand la salau care pe timpul noptii, vara, e foarte activ.
A incercat cineva ???
se poate . totul e sa incerci .
se preteaza cand e apa foarte limpede . dar .... noaptea sa nu ti permiti nici macar sa tusesti pe malul apei .
-
sebi/7
- veteran

grama v scrie:pe canalul de fuga racaciuni mergeam in timpul zilei la avat ,era teroare ,minca de rupea!si cind venea seara puneam voblere mai mari si prindeam salau.curios e ca am dat si ziua citeodata numai dupa el dar parca nu era.in plus noaptea nu erau atit de multi pescari,toti plecau cum incepea sa se intunece!dar recitalul abia atuci incepea!!!! :D chestia e ca noi mergeam trei si era mereu cite unul care nu dadea noaptea .mai stiu pescari care merg numai noaptea la salau
Gresit,sefu'!Noaptea era plin la Racaciuni,pe canalul de fuga,dar de puturosii care stateau cu patratica la crap!In rest ai dreptate,cum da seara,fuge lumea.Unii stau in Bacau sau Adjud si ajung greu acasa(mai ales daca in timpul zilei au mai tras si cite o b.r. :oops: -Melitia vegheste!)iar altii pleaca de teama bastinosilor care-s rai,mai ales daca te gasesc in calea plaselor!!! :cry: Da' cine are barca si tupeu si nu e singur poate intra pe lac,ca si-acolo e.Si e mult si mare!Numa' ca-i acoperit de apa :(