permis pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
permis pescuit
Pt a plati taxa catre anpa la trezorerie pot plati la orice trezorerie sau doar la cea de care apartin? Nu am buletin de Bucuresti dar locuiesc aici. Pot plati oare aici?
Re: permis pescuit
Eu am platit in alta localitate acum cativa ani si am primit permisul direct de acolo, valabil pe toate apele din Romania in afara de cele de granita si n-a fost nici o problema. Poti suna la un inspector ANPA din zona unde te afli si te lamureste mai bine. Gasesti nr. de telefon pe site-ul ANPA.
- dumanelutu
- senior
nu conteaza unde platesti atata timp cat bani ajung in contul anpa
- dumanelutu
- senior
iti trebuie timbru fiscal de 2 lei chitanta in original si copie, copie de pe buletin si daca ai permisul anpa cel vechi.
cu toate astea te prezinti la sediul anpa si e ok
cu toate astea te prezinti la sediul anpa si e ok
- dumanelutu
- senior
tocmai ca pe apele de granita poti pescui fara probleme daca ai pg, pentru ca celelalte ape sunt concesionate ca catre asociatiile judetene care vor sa le platesti si lor dreptul de smechercatax4u scrie:Eu am platit in alta localitate acum cativa ani si am primit permisul direct de acolo, valabil pe toate apele din Romania in afara de cele de granita si n-a fost nici o problema. Poti suna la un inspector ANPA din zona unde te afli si te lamureste mai bine. Gasesti nr. de telefon pe site-ul ANPA.
trebuie sa te prezinti personal la anpa pt. permis sau merge si prin altcineva?
normal acel cineva vine cu tot ce trebuie la el: cartea ta de identitate, copie CI, timbru + dovada plata taxa trezorerie ...
normal acel cineva vine cu tot ce trebuie la el: cartea ta de identitate, copie CI, timbru + dovada plata taxa trezorerie ...
Vremurile frumoase au trecut ...
si inca o intrebare, permisul se elibereaza pe loc?
- ppscslv123
- utilizator constant
La ANPA trebuie sa prezinti urmatoarele:
- chitanta de la trezorerie (cu taxa pt ANPA) in original;
- 1 timbru fiscal in valoare de 2 lei (sau 2 timbre fiscale de 1 leu);
- cartea de identitate;
- permis (doar daca-l ai deja);
- 3 copii dupa (vezi sa incapa toate pe aceeasi foaie): chitanta de la trezorerie + cartea de identitate + permis (asa mi-a cerut gretosul de la ANPA de care apartin eu).
#############################
Dupa ce lipeste timbrul fiscal pe chitanta iti arunca vreo 2 stampile si semnaturi, dupa care: o copie ramane la ei, una la tine (+ chitanta in original cu timbru aplicat), iar alta o duci la Pol. de Frontiera (daca vrei sa pescuiesti in ape de granita).
ps1: eu mi-am plastifiat o copie dupa CI (ca n-am chef sa-mi pierd CI-ul pe balta pt ca merg cam zilnic), si chitanta in original, ca deh... te mai prinde ploaia la peste apoi nu se mai intelege nimic din chitanta si timbru...
ps2: permisul nu se elibereaza pe loc, se emite cam in 2 luni (le lasi nr de tel si te suna ei)
- chitanta de la trezorerie (cu taxa pt ANPA) in original;
- 1 timbru fiscal in valoare de 2 lei (sau 2 timbre fiscale de 1 leu);
- cartea de identitate;
- permis (doar daca-l ai deja);
- 3 copii dupa (vezi sa incapa toate pe aceeasi foaie): chitanta de la trezorerie + cartea de identitate + permis (asa mi-a cerut gretosul de la ANPA de care apartin eu).
#############################
Dupa ce lipeste timbrul fiscal pe chitanta iti arunca vreo 2 stampile si semnaturi, dupa care: o copie ramane la ei, una la tine (+ chitanta in original cu timbru aplicat), iar alta o duci la Pol. de Frontiera (daca vrei sa pescuiesti in ape de granita).
ps1: eu mi-am plastifiat o copie dupa CI (ca n-am chef sa-mi pierd CI-ul pe balta pt ca merg cam zilnic), si chitanta in original, ca deh... te mai prinde ploaia la peste apoi nu se mai intelege nimic din chitanta si timbru...
ps2: permisul nu se elibereaza pe loc, se emite cam in 2 luni (le lasi nr de tel si te suna ei)
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
am depus astazi actele pt. permis la sediul din bucuresti, str. transilvaniei 2; copie la chitanta de 30 ron de la trezorerie, copie carte de identitate, timbru fiscal de 3 ron ca de 2 ron nu aveau aia la posta (copiile fiecare pe foaie A4)... am depus pentru mine si inca 2 prieteni ... de ridicat trebuie ridicate personal de catre titular ...
permisele cic' s-ar face in vreo 3 saptamani sau 2 luni, nu stiu care-i informatia corecta ... cert este ca aunci cand i-am spus doamnei care lua actele de permis ca mi s-a zis la telefon c-ar fi gata in 3 saptamani a sarit ca arsa plangandu-se ca are cam 500-600 de dosare depuse si n-are timp sa le faca ... vom vedea ...
permisele cic' s-ar face in vreo 3 saptamani sau 2 luni, nu stiu care-i informatia corecta ... cert este ca aunci cand i-am spus doamnei care lua actele de permis ca mi s-a zis la telefon c-ar fi gata in 3 saptamani a sarit ca arsa plangandu-se ca are cam 500-600 de dosare depuse si n-are timp sa le faca ... vom vedea ...
Doua luni pt.a elibera un permis???Asta numai in Romania e posibil...