pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
boistean
- veteran

-
suli scrie:Doua luni pt.a elibera un permis???Asta numai in Romania e posibil...

oxigen pentru asociatii

se lucreaza mana in mana.
-
albert.C
- veteran

-
ma intereseaza si pe mine cum iau acele permise tip card,deoarece asociatia unde sunt inscris nu mai elibereaza...si e incomod sa tin actele toate dupa mine pe malul apei...???
-
boistean
- veteran

-
albert.C scrie:ma intereseaza si pe mine cum iau acele permise tip card,deoarece asociatia unde sunt inscris nu mai elibereaza...si e incomod sa tin actele toate dupa mine pe malul apei...???
cardurile sunt eliberate numai de ANPA, chiar si prin intermediul asociatiilor. problema este ca de cele mai multe ori asociatiile, vazandu-se cu banutii incasati (cotizatie membru+taxa 30 lei permis), "uita" sa mai verse cei 30 de lei in contul ANPA, iar pescarul bine-intentionat asteapta luni/ani la rand cartonul castigator...
daca aveti rabdare pt. "parcurgere", subiectul este dezbatut pe larg in blogul din semnatura, mai ales la comentarii (chiar si la articolele care au alte subiecte), unde mai multi pescari ne impartasesc din experientele lor (in majoritate... triste) vizavi de mult ravnitul permis de pescuit.
-
Maniacs
- utilizator constant

Albert oricum din ce stiu eu chitanta tre' sa o plimbi dupa tine chiar daca ai cardul permis ...
Vremurile frumoase au trecut ...
-
albert.C
- veteran

-
Maniacs scrie:Albert oricum din ce stiu eu chitanta tre' sa o plimbi dupa tine chiar daca ai cardul permis ...
Asta e culmea...iau dosarul cu sina dupa mine la pescuit ..ar trebuii sa recitam si Luceafarul..
-
Maniacs
- utilizator constant

Din ce stiu eu permisele sunt doar niste carduri plastifiate, nu se pune pe ele nimic (vreo viza, stampila sau ceva care sa faca dovada platii taxei pe anul in curs), asa ca dovada platii pe anul in curs trebuie facuta prin chitanta de la trezorerie ... dar cine stie poate ma insel ... ne poate confirma careva care are cardul de anii trecuti ...
Vremurile frumoase au trecut ...
-
Gardos
- senior

card plasticat- nul fara chitanta. confirm absurditatea.