pentru rapitori de spinning,propunere

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 01 Sep 2006, 13:37

nerespectind ordinea, mai sunt:

- a bunghi = a sta minute in sir pe malul apei uitindu-te prostit cum sare aspius, fara sa stii ce mama dracilor sa-i pui ca s-o ia
- a o zmotoci = are mai multe sensuri:\
1. a-ti zbura naluca din snap
2. a lansa direct in copac, fara scapare
3. a-i spune nevestii ca meri la paine cand tu de fapt o topesti la balta cu un amic :D
4. a incerca sa dai la clean dintr-o pozitie imposibila ca imediat sa te ischesti in apa cu combo.ul, telefoanele, actele etc din buzunare
aici va mai las pe voi sa completati :lol:

voblere rattling = voblere cu bile :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Stefan Tudose
Moderator
Moderator

Mesaj de Stefan Tudose » 01 Sep 2006, 13:48

daca tot o dam pe regionalisme:
tzencher= ancora. greutate legata cu sfoara folosita la fixarea barcilor pe luciul apei.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 01 Sep 2006, 19:05

hai ca-i ametit de tot ! :lol:

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 01 Sep 2006, 21:12

:o nu stiu daca am gresit cu propunerea de ai ajuta si pe cei mai noi rapitori de spinning,am ajuns la concluzia asta dupa ce am vazut cum nu stiu ce sa cumpere si pe malul apei cum sa pescuiasca cu nalucile respctive.te apuci si dai cu vobleru sinking in mijlocu vegetatiei sau cu shaduri de15,20gr rotative nr.4 dupa clean. :o

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 01 Sep 2006, 21:27

Mai glumeste omul.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 01 Sep 2006, 21:51

:o nu glumesc,binenteles nu ma refer la cei cit de cit experimentati,ci la copii de 14-18ani dar si la cei mai invirsta care sau apucat de spinning vazand ca nu prind la stationar vazind ca cel de linga el prinde la naluci pune si el o intrebare voi il ajutati :?:

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 02 Sep 2006, 13:05

Sar io la litera T cu o expresie (de fapt o formula de expresie):

tu-i <orice> <o ruda> astazi si maine in <sarbatoare religioasa> <orice ruda>

inseamna ca ai intepat, l-ai simtit cateva secunde si apoi s-a fleshcait atza (vezi definitiile de mai sus). Sau ai scapat mulineta in apa dar in cazul asta se repeta expresia de aproximativ 84 de ori daca esti in barca si de 17 ori daca esti la mal si apa e mica.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 02 Sep 2006, 14:32

Am un prieten care dupa o astfel de experienta(apa avea 14 m) nu isi mai gasea vocabularul, incerca sa ariticuleze ceva cuvinte dar .... tot ce se auzea era geva de genul :aaaa....... cum....... bai............., in final primia fraza a fost: bai, voi ati vazut?Biiiiiiiiiiiiip, biiiiiiiiiiiiiiip , biiiiiiiiiip
S-a suit in masina si a plecat.Echipamentul pierdut: St.Croix +Daiwa
Imagine

laurentiucat
utilizator constant
utilizator constant

naluci ptr rapitori

Mesaj de laurentiucat » 02 Sep 2006, 17:39

bine faceti ca explicati termenii tehnici.de ex eu am 38 de ani si m-am apucat de 3 luni de pescuit.mi-am luat 7 lansete cu mulinetele aferente si vre-o 11 vergi ptr undita dar toate sunt no name si cam slabute dupa cate citesc acu prin forumuri.sunt dintr-un sat la malul dunarii si ce sa zic ..peste am prins eu dar nu asa mult cat as fi vrut.am prins si somn ,crap,stiuca ,avat.acum imi place sa pescuiesc rapitor si in special avat la care am dat in ultimele 3 saptamani si la care am prins 5 respectiv 4 kg in zilele in care am fost la pescuit.in prima zi am prins cu lingurita rotativa argintie de 2 sau 3 grame nu mai tin minte iar a doaua zi de pescuit era nor si am dat cu una aurie tot de gramaj mic.in prima zi am prins in curent iar in a doua la rene( o plaja larga si lunga).acum mi-am luat Meps nr 2 si argintie si aurie si maine sunt pe el...sper si el sa fie aprope de mine...acum as baga cam 2-3 milioane intr-o lanseta de carbon si o mulineta .un sfat m-ar ajuta mult.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 02 Sep 2006, 21:22

7 lansete?????

nici in visele mele cele mai erotice nu am avut 7 lansete...

Acum am trei. Bineinteles folosesc numa una deodata :)

[offtopic] Apropo, la una mi-a sarit pastila la un inel (e un maver) si nu mai gasesc topicul cu indrumari pentru astfel de situatii. Are cineva un link la indemana (cu search tot n-am gasit).
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Scrie răspuns