pentru bistriteni...

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

zander
veteran
veteran

pentru bistriteni...

Mesaj de zander » 30 Iun 2005, 11:28

Buna , lucrez mai nou prin bistrita si stiu pe unde sa merg la pescuit pron apropiere.Eu de obicei caut cleanul la artificial(rotative, voblere).
Daca ar fi interesati sa faca cate un pescuit spre seara astept cu nerabdare.
Merci

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 30 Iun 2005, 14:48

ba apa este prin apropiere da nu pre este peste.io tot prin apropiere ma duc dupa clean(altceva nu prea este sa te satisfaca,eventual dak iti plac obletii si porcusori)cand nu ma pot duce in jos pe Somes sau Sieu.
ieri am fost si am luat la rotativa un clenut de 400 gr si unu pe la vreo 200 in spate la armata dak sti zona.Da cum mai nou nui esti de aici????

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 30 Iun 2005, 14:49

P.S ii f.f.f bine cand iei asa aicea pe rauletu asta.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 01 Iul 2005, 11:45

Salut, eu nu vorbesc de apa din oras, daca sti locuri bune pe sieu sau altundeva sa facem seara cate o iesire asa dupa prog meu adica ora 18.
Masina am eu da nu prea stiu unde sa duc, am vazut ceva locuri si spre livezile si mi s-a parut ok.
Mai povestim

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 01 Iul 2005, 13:17

Eu nu am fost prin zona aia (Livezile)sa pescuiesc am fost prin trecere si am vazut si eu ceva locuri ok intre Livezile si Rusul Bargaului,aia este apa care trece si prin oras da nu ii asa "pescuita" si cred ca ar fii sanse mai bune acol :idea: cred ca ar merita.Pe Sieu cand ma duc eu ma duc cu trenul de regula prin zona Sintereagului dak sti unde ii la 31 km de bistrita (de obicei ma duc acolo in weekenduri si cand imi permit stau vreo 2 zile cu cort si tot ce trebuie.Mai gasesti pana acol iesiri la Sieu dar nu am incercat artisficiale, mergeam "cu pluta" si bete de fund .Cel mai aproape loc unde poti da de sieu este Sarata-Saratel ii la 10 km de aici ,defapt acol se uneste Sieul cu Bistrita si reiese sieul asta mai mare care intra in Somes inainte de Beclean.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 08 Iul 2005, 10:08

Salut, da pe la colibita cum merge, in ce zona se prinde si ce se mai prinde?

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 08 Iul 2005, 10:41

Salut.

Am un prieten care merge cand cum poate cai ocupat cu lucru.Nu mam mai intalnit cu el de cateva luni da el mergea pe lac la colibita cu vobler si a prins pastrav de lac frumos , exemplare peste kg dar nu stiu unde anume o dat ,da am auzit de la alti ca cica in coada lacului se prinde cel mai bine.

Eu personal nu am mai fast acolo de mult(cand eram mai mic mergeam cu un vecin dar la caras ,atunci nu aveam rapitori prin cap)

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 09 Iul 2005, 10:06

Buna Rares, eu astazi dupaamiaza am de gand sa ajung la colibita, dar vad ca s-a innourat cam tare si nu stiu cum va fi vremea. Si eu am degand sa pescuiesc in coada lacului, eventual mai povestim dupa ce vin poate altadata organizam si o iesire mai multi, cu cei care se pricep mai bine.

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 10 Iul 2005, 17:09

Sa ma anunti cand poti cum merge.

Fir intins,

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 11 Iul 2005, 08:03

Salut, pana la urma am ajuns sambata la Cilibita si m-am distrat grozav cu toate ca nu am dus nici unpeste acasa. Pe coada lacului nu am reusit sa pescuiesc caci apa este foarte mare si nu sunt locuri de acces la apa, dar pana la urma am intrat undeva pe la mijlocul lacului si am dat intr-un golfulet, unde pe un vobler de adancime amprins cateva zeci de clenuti(cel mai mare 200g) pe care i-am eliberat. Sunt sigur ca sunt si mai mari , dar cred ca trebuie sa cunosti cat de cat locurile si sa ai o barca.
Mai povestim!!

Scrie răspuns