pentru bistriteni...

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Rares.S
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Rares.S » 14 Iul 2005, 13:55

Te asigur eu ca is cleni capitali in lac ,am auzit de la altii,am vazut cleni luati la rotative (peste kil)si exemplare de pastrav de lac frumoase.
Problema ii sa ajungi sa cunostii lacul cat de cat,locurii.....
Dupa cum ti-am mai spus eu nu am mai fost acolo de mult si nu prea stiu locuri ,numa ce vorbeste lumea.......si lumea lauda ca in coada lacului se prind carasi ,cleni si pastravi mai 'straluciti' de pe lac.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 15 Iul 2005, 08:53

Buna, eu tocmai mi-am achizitionat o repeche de polaroizi , si daca vremea este buna vreau sa ajung in weekwndul asta iar la colibita. Daca te intereseaza da un semn.NR de tel il scriu pa privat daca ma cauti.

Septimiu
senior
senior

Mesaj de Septimiu » 18 Iul 2005, 11:37

zander scrie:Buna, eu tocmai mi-am achizitionat o repeche de polaroizi , si daca vremea este buna vreau sa ajung in weekwndul asta iar la colibita. Daca te intereseaza da un semn.NR de tel il scriu pa privat daca ma cauti.
Daca ai fost.... da-ne niste detalii (cum e apa dupa atatea ploi?). In we. am fost prin Bistrita si am auzit ceva zvonuri cum ca ar fi fisurat barajul si e posibil sa fie golit. Daca sti ceva anunta!

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 18 Iul 2005, 16:00

Am fost si sambata si duminica la colibita , eu nu am auzit nimic cum ca barajul ar fi fisurat.
Sambata am prins niste clenuti pana in 300g care s-au intors inapoi, dar vremea a fost foarte capricioasa si nu am putut pescui decat vreo 2 ore, iar duminica apa era scazuta cu aproape un metru fata de sambata, si nu am mai gasit cleanul langa mal, iar la barca nu am avut acces.
Fir intins!!

Chrys
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Chrys » 23 Iul 2005, 17:36

dar pana la urma am intrat undeva pe la mijlocul lacului si am dat intr-un golfulet, unde pe un vobler de adancime amprins cateva zeci de clenuti(cel mai mare 200g) pe care i-am eliberat. Sunt sigur ca sunt si mai mari , dar cred ca trebuie sa cunosti cat de cat locurile si sa ai o barca.

Salut. Si io am pescuit simbata trecuta la Colibita pe la mijlocul lacului. Da nu am prins asa multi pesti, probabil din cauza ca dau la rotativa. Am incercat si la vobler da nu am prins nimik. Ai fost pe partea cu drumul spre Mita (stinga cum urci) sau pe aialalta. Poate ne nimerim intr-o simbata pe acolo sa vad cum ii cu voblerele astea. Am auzit ca se prind si pastravi mari, da cred ca numai din barca.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 26 Iul 2005, 12:45

Am fost pe partea cu drumul catre sat, dar am intrat cu barca.Daca vrei sa iesim impreuna scrie pe privat, si ne intelegem, dar stai linistit ca nici eu nu sunt profesor , chear mai am multe de invatat in privinta voblerelor. :lol:
[/quote]

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 26 Iul 2005, 15:37

neatza mey oameni buni
ma gandeam sa trag si eu o iesire la colibita cat de curand, poate facem cumva si mergem mai multi impreuna
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 26 Iul 2005, 16:01

Pai hai sa facem cumva si sa dam o fuga pana la colibita, eu cred ca si duminica as fi disponibil, mai povestim pe privat!!

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 26 Iul 2005, 17:37

saptamana asta is cam ocupat din pacate, poate saptamana viitoare reusim sa ajungem pe lac
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

ravenheart
veteran
veteran

Mesaj de ravenheart » 19 Aug 2005, 13:05

cum mai ramane cu iesirea la colibita? ar fi fain weekend-u asta, mai ales ca apele is super mari si murdare toate

Scrie răspuns