Pe unde maninca cumatra? ( jud Brasov)

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 01 Noi 2006, 16:06

@AXA
Daca ai fi pus intrebarea unde pot pescui in zona Maierus fara taxa poate primeai un raspuns pertinent.(si aveai unde pescui)

@Newpike
Sa-l folosesti cu placere.Mi-a sosit si mie lanseta cea noua si am si luat cate ceva cu ea.Imi place cu toate ca este putin cam lunga pt gustul meu(2.4m)

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 01 Noi 2006, 21:35

8) am si s-a mai inhatzat cate una frumoasa pe Olt , mai ales la lingura, deamu trecem pe vobler ca se raceste apa :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 01 Noi 2006, 23:58

pikeman scrie:8) am si s-a mai inhatzat cate una frumoasa pe Olt , mai ales la lingura, deamu trecem pe vobler ca se raceste apa :wink:
eu fac invers,iarna trec pe table si jig-uri,vara e mai greu de pacalit cu atatia obleti,atunci folosesc voblere.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 02 Noi 2006, 00:01

Michael scrie:
pikeman scrie:8) am si s-a mai inhatzat cate una frumoasa pe Olt , mai ales la lingura, deamu trecem pe vobler ca se raceste apa :wink:
eu fac invers,iarna trec pe table si jig-uri,vara e mai greu de pacalit cu atatia obleti,atunci folosesc voblere.
mam gandit sa continui pe table, dar tu dai la tabla cand e zapada afara? ca io aici bat, trebuie jucata pe fund, personal prefer primavara - toamna cand am 20-30 cm de apa deasupra ierbii si vara printre culoarele de iarba daca exista ..

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 02 Noi 2006, 00:08

iarna cand ii caut in adanc,bag table mai grele si jig-uri,recuperare mai lenta.
vara sunt mai selectivi,au de unde alege.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 02 Noi 2006, 09:07

fishi scrie:@AXA
Daca ai fi pus intrebarea unde pot pescui in zona Maierus fara taxa poate primeai un raspuns pertinent.(si aveai unde pescui)
:oops: data viitoare cand mai "joc in deplasare" o sa plang pe aici pana se miluieste cineva sa-mi dea un pont :P Asa, m-am ales doar cu o plimbare de toamna. :wink: Multumiri anticipate daca vrei sa-mi "sufli" vre-o informatie pentru alta data cand mai vin prin zona. :idea:

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 02 Noi 2006, 15:51

Fara probleme,daca ai nevoie de locatii(zona BV) contacteaza-ma pe privat

newpike
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de newpike » 03 Noi 2006, 20:53

marcel v scrie:salut si fire-ntinse baieti!!!! Oltul e intr-adevar super si a inceput sa puna gura si "cumatra" mai ales in coada barajelor .Numai "pultasii"mai cauta stica pe balti la pescuti. Asa ca "pe cai" si sa aveti ......... in traista.
Salut Marcel,
Ce zici acu' pe zapadica tot asa?
Te rog spune-mi o locatie buna...
" Erare ihtiom est"

Scrie răspuns