Partener pescuit spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Partener pescuit spinning
Intrucat ma atrage mai mult acest stil de pescuit sunt in cautare de partener pentru iesiri. Detin auto, exista posibilitate de barca - o gonflabila de 3,10m cu chila si motor termic 10 Cp.
Ma adresez in special celor din Bucuresti..
Ma adresez in special celor din Bucuresti..
Re: Partener pescuit spinning
...doi copii, sotie (uraste pescuitul), asta ca sa-ti dai seama de atmosfera...
dau dupa stiuca, salau, clean. Eventual daca nu ai gasit pe nimeni, ne putem intalni la expo aventuri din octombrie 3-6, 2013
dau dupa stiuca, salau, clean. Eventual daca nu ai gasit pe nimeni, ne putem intalni la expo aventuri din octombrie 3-6, 2013
Sunt din Cta.De cele mai multe ori merg singur la pescuit in delta.Nu ma deranjeaza.Imi place sa pescuiesc la stiuca,dar si la salau,avat etc.De mai multe ori vroiam sa merg la concurs de pescuit,dar erau necesari doi oameni in echipa.Asa ca am renuntat.Daca vreodata se preconizeaza ceva,poate ne sincronizam programul.Fir intins!
Salut Balu
Pacat ca distanta ne desparte. Probabil vom putea sa mergem doar in delta impreuna, sau la vre-un concurs. Pentru orice eventuaslitate tinem legatura. Ai MP
Pacat ca distanta ne desparte. Probabil vom putea sa mergem doar in delta impreuna, sau la vre-un concurs. Pentru orice eventuaslitate tinem legatura. Ai MP
...Balu, un mail te rog...
ti-am raspuns pe mp.
Ciao,
Are careva chef de un rapitor in weekend 16 sau 17.11.13 (pe langa Bucuresti)?
Da un PM daca esti hotarat ...
Are careva chef de un rapitor in weekend 16 sau 17.11.13 (pe langa Bucuresti)?
Da un PM daca esti hotarat ...
Salutare,
Doritori pentru o partida de spinning weekendul acesta (14 sau 15 Decembrie) in preajma Bucurestiului ± 100 Km
?
Doritori pentru o partida de spinning weekendul acesta (14 sau 15 Decembrie) in preajma Bucurestiului ± 100 Km

Au cam inghetat, nu-s care o mai gasesti pescuibila fara sa se dea jigu' pe gheata...
Pe Chiroiu se poate pescui, daca nu pe ape curgatoare.