Partener pescuit spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Partener pescuit spinning
Ultima oara pe Chiroiu puteai pescui pe un petic de apa de 10m pe 20m; restul era inghetat. Dar, poate, ai tu vesti mai noi...nu contest.
Am sunat azi si Dan mi-a spus ca s-a dezghetat lacul. In weekend am vazut o ca se se mai incalzeasca si ar trebui sa fie posibil pescuitul.
Camarade, la ce ger a fost azi noapte si ce frig se preconizeaza, nu cred ca mai gasim balta dezghetata in weekend.
Asta-i balta care ingheata prima si se dezgheata ultima. Au fost cazuri in anii precedenti cand salaii au cuibarit sub gheata.
Asta-i balta care ingheata prima si se dezgheata ultima. Au fost cazuri in anii precedenti cand salaii au cuibarit sub gheata.
Scuze !Gogol scrie:... Au fost cazuri in anii precedenti cand salaii au cuibarit sub gheata.
...afirmatia de mai sus mi-a creat o oarecare incertitudine
...eu stiu ca salaul depune la o temperatura a apei de la 5 grade in sus
...temperatura apei sub gheata nu cred sa ajunga la 5 grade
...gresesc ?
Da mai, stiu, era o figura de stil... :lol1:
Oricum pe alte zone a baltii era gheata si in zona unde apa era dezghetat, cuibarea. Era deja sf lui martie sau inceputul lui aprilie. Oricum mai sunt martori.
Oricum pe alte zone a baltii era gheata si in zona unde apa era dezghetat, cuibarea. Era deja sf lui martie sau inceputul lui aprilie. Oricum mai sunt martori.
...OK , deja "suna" altfel .Gogol scrie:Da mai, stiu, era o figura de stil...
Oricum pe alte zone a baltii era gheata si in zona unde apa era dezghetat, cuibarea. Era deja sf lui martie sau inceputul lui aprilie....