Parere
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Parere
Cu ce bat credeti ca s-ar potrivi o Stella 2500 astfel incat sa fie echilibrata corect.
Multumesc
Multumesc
Re: Parere
...echilibrata fizic sau financiar ?Rexonel scrie:Cu ce bat credeti ca s-ar potrivi o Stella 2500 astfel incat sa fie echilibrata corect.
Multumesc
...sau amandoua ?
old_radu scrie:...echilibrata fizic sau financiar ?Rexonel scrie:Cu ce bat credeti ca s-ar potrivi o Stella 2500 astfel incat sa fie echilibrata corect.
Multumesc
...sau amandoua ?
Buna intrebare
vezi daiwa asta:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -3701.html
eu am vrut sa o cumpar mai demult dar am zis ca nu dau 500 de lei pe o lanseta la cat de impiedicat sunt si mi-o rup naibii din vreo prostie
)dar la o asa mulineta merita ceva de calitate clar..
http://www.totalfishing.ro/lanseta-daiw ... -3701.html
eu am vrut sa o cumpar mai demult dar am zis ca nu dau 500 de lei pe o lanseta la cat de impiedicat sunt si mi-o rup naibii din vreo prostie
i'm not special !! i'm just LIMITED EDITION
- johnnybravo
- Moderator

Cauta un Avid si vei fi surprins cat de bine se inteleg 
eu zic ca mai bine se sudeaza cu un legend elite de 8'6 
- johnnybravo
- Moderator

nope, il am si cu certate 2500 care are 250g nu se echilibreaza corect asa cum doreste Rexonelworm_ scrie:eu zic ca mai bine se sudeaza cu un legend elite de 8'6
stella 2500 are ~230g
Rexonel spre deosebire de mulinetele de top, lansetele de top nu sunt deloc universale ... o lanseta de stiuca foarte buna nu prea are nimic in comun cu una de salau ...
Eu mi-as lua intai o superlanseta si dupa aia m-as gandi ce mulineta sa pun pe ea ...
Lansete bune is multe ... fa-ti un Phenix K2, un Legend Elite sau un NFC HM custom ... alege-ti modelul in functie de specie si naluci
Lansete de serie de spin de top nu prea gasesti decat pe puteri mici ...
Eu pe lansete de 8'6" as pune un Shimano 4000 sau o Daiwa 3000 ...
Eu mi-as lua intai o superlanseta si dupa aia m-as gandi ce mulineta sa pun pe ea ...
Lansete bune is multe ... fa-ti un Phenix K2, un Legend Elite sau un NFC HM custom ... alege-ti modelul in functie de specie si naluci
Lansete de serie de spin de top nu prea gasesti decat pe puteri mici ...
Eu pe lansete de 8'6" as pune un Shimano 4000 sau o Daiwa 3000 ...
ia-ti pt salau o sakura si o sa fii super multumit parerea mea