pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
alexan
- utilizator nou

-
Prima intrebare de ce nu si oltol in zina brasovului , se prinde peste si aici
de tote specile SI EXEMPLARE frumoase . Si in al doilea rand vreau sa vorbesc despre "sprosalmorapala" e un facalet aproape cu totin amici lui de pescuit {facaletul=cu ce intorc moldoveni mamaliga sau mai nou astia nus pescari sunt alpinisti }. Ies la peste numai pe balti cu plata si din cand in cand unde se aude ca se prinde peste {ca lumea ca numai asa au reusit sa faca masacru din poz si ups sunt mari "pescari" } numai cu masina cate 4, 5 deodata si ocupa locurile bune {unde cate odata prinde si un incepator } , ar mai fi multe de povestit despre el si prietenii lui dar nu vreau sa-lmai supar ci doar sal atentionez ca SA O LASE MAI MOALE MINCIUNILE !!!!!!!

[/u]
-
p5ih0
- veteran

-
alexan scrie:Prima intrebare de ce nu si oltol in zina brasovului , se prinde peste si aici
de tote specile SI EXEMPLARE frumoase . Si in al doilea rand vreau sa vorbesc despre "sprosalmorapala" e un facalet aproape cu totin amici lui de pescuit {facaletul=cu ce intorc moldoveni mamaliga sau mai nou astia nus pescari sunt alpinisti }. Ies la peste numai pe balti cu plata si din cand in cand unde se aude ca se prinde peste {ca lumea ca numai asa au reusit sa faca masacru din poz si ups sunt mari "pescari" } numai cu masina cate 4, 5 deodata si ocupa locurile bune {unde cate odata prinde si un incepator } , ar mai fi multe de povestit despre el si prietenii lui dar nu vreau sa-lmai supar ci doar sal atentionez ca SA O LASE MAI MOALE MINCIUNILE !!!!!!!

[/u]
prietene, tu ti-ai facut user p acest site sa te poti oftica in public sau te-ai emancipat si tu odata cu contractele de la rds? nu inteleg ce vrei sa pari da oricum iti transmit ca p vremea cand noi pescuiam p olt tu ziceai "uite mama trec soldatii", si oricum la partea cu masina , cred ca ai cam ramas in urma ca in ziua de azi daca vrei sa pescuiesti unde ai tu chef, tre sa mergi cu masina daca nu vrei sa faci maraton pana la locuri, si sa te bati cu toti plutarii pe locuri, sau sa mai sari si din tren. acu mi-a picat fisa ca cred ca tu esti unu dintre aia care nu are masina si se oftica de crapa ca nu a luat trenu de 2 sa plece la peste si cand ajunge la apa isi da cu pumnii in cap cand vede ca unu scoate oaresce bucata din locul unde voia el sa pescuiasa... propun sa iti revizuiesti comportamentu si sa nu mai lingi in anumite parti anatomice,persoane care ar putea sa iti vanda ponturi numa asa ca le spui tu mai stiu yo ce minciuni de naluci. si apropo p baltile cu plata am mers pana s-a deschis sezonul la artificial ... asta ca sa stii si tu ... asa ca fa bine si nu mai lenevii prin pat daca nu ai masina si urca-te naibii in trenu de 2 si da pe tot oltu din partea mea ca el e mare si nu te asteapta cu pestii p mal , tre sa ii cauti tu si stay chill ca la capitolu avat , anu asta oltu o sa fie mai bogat ca niciodata. te astept cu nerabdare la GALERIA FOTO sa ne arati si noua roadelor tale de ... primavara ( sa nu te jicnesc_)
-
pikeman
- veteran

-
alexan scrie: "sprosalmorapala" e un facalet aproape cu totin amici lui de pescuit {facaletul=cu ce intorc moldoveni mamaliga sau mai nou astia nus pescari sunt alpinisti }. Ies la peste numai pe balti cu plata si din cand in cand unde se aude ca se prinde peste {ca lumea ca numai asa au reusit sa faca masacru din poz si ups sunt mari "pescari" } numai cu masina cate 4, 5 deodata si ocupa locurile bune {unde cate odata prinde si un incepator } , ar mai fi multe de povestit despre el si prietenii lui dar nu vreau sa-lmai supar ci doar sal atentionez ca SA O LASE MAI MOALE MINCIUNILE !!!!!!!

[/u]
Mda ...tzaranismul din Romania continua sa lase de dorit...se pare ca avem o noua specie de "japcari" pe net...carora le place sa aduca afronturi in public...credeam ca siteul e facut ptr pescuit..dar mam inselat...e si pentru pers care ascunse dupa un calculator prind curaj si vorbesc sa se afle in treaba...Sai raspundem acestui "domn"
1. personal numi plac baltile cu plata, in schimb daca am ocazia ca ptr aceeasi suma de bani(100.000) sa merg la una sau la fagaras in weekend(mai ales pe inundatii) aleg balta cu plata unde am mai multe sanse sa gasesc mai liber. sau poate "dvs" vanati stuk in martie pe Olt(nu mar mira)
2. am iesiri de
cel putin o data pe saptamana daca asta inseamna "din cand in cand" si poate dvs cand auziti ca se prinde undeva mergeti in alta parte ca deh aveti mai multe sanse...ciudat este ca vati cramponat de noi in unele locuri...oare cum ati ajuns acolo...ATI AUZIT CA SE PRINDE PESTE...sau ati citit in ziaru "JAPCARU"?
3. merg mai des cu trenul...dar cand am ocazia masina este ideala...si eu am ajuns si erau locurile bune ocupate...dar nu mam luat de toata lumea care era acolo...interesant "LOCURI BUNE" daca sunt asa de bune inseamna ca nu stie lumea de ele
4. astept "povestirile despre el si prietenii lui" si imi cer scuze daca vam jicnit fara sa va cunosc personal...totodata cer scuze utilizatorilor si moderatorilor pentru ca am recurs la acest mod de ami exprima opinia dar un asemenea comportament trebuie amendat in public asa cum a inceput.
-
BamseBST
- veteran

alexan scrie:Prima intrebare de ce nu si oltol in zina brasovului , se prinde peste si aici

[/u]
deci ai face bine sa-ti ceri scuze tot aici ..pentru ca pe balta o sa vorbim altfel...

-
edâ„¢
- veteran

-
ba fratzilor daca avetzi ceva de impartzit facetz-io in privat nu pe aici pe forum,va dau un pont intalnitiva la un peste si vedetzi atunci cine e mai bun poate asa rezolvatzi dilema

.intrebarea mea este se mai prinde ceva

pe tulbureala de primavara ma refer la olt nu baltzi(cu plata) ca am parerea mea despre ele.

-
p5ih0
- veteran

-
se prinde pe olt da acu mananca apatic rau si tre sa stai sa io dai in bot ca nu se prea agita sa dea in naluca... e cam lenes... incearca f. mult in maluri chiar in marginea curentului ca sigur iei.
si sa sti ca nu era vorba de "cine e mai bun" ci de faptu ca ii merge gura cam mult si noi stiam ca ne intelegem bine cu el da vad ca e un ofticat si jumatate, in principiu e vb de bun simt
-
ccc
- junior

salut
ma ajuta cineva : cum e oltul in zona ?
vreau sa merg in weekend
va multumesc
-
pikeman
- veteran

-
ccc scrie:salut
ma ajuta cineva : cum e oltul in zona ?
vreau sa merg in weekend
va multumesc
Ca sati spun direct e KKO - adica la Arpasu era crescut cu 1 metru si galben si bineinteles ca la Oltet nu era mai prejos la fel de murdar, am inteles ca s-ar lucra la Mandra o sa postez un topic sa vad daca aflu ceva, oricum nu merita sa mergi pe Olt in weekend- si noi vroiam sa iesim cu cortul dar de acu, peste 2 saptamani. - ploaie si vant si azi si a tot plouat de acu 2 zile de cand am fost.
-
ComyB
- utilizator nou

nu mai spune nimeni nimic de OLT, de AVAT!?
ce se intimpla Brasoveni,Sibieni,Romaniaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

-
pikeman
- veteran

-
ComyB scrie:nu mai spune nimeni nimic de OLT, de AVAT!?
ce se intimpla Brasoveni,Sibieni,Romaniaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Olt bun, se prinde avat intre 1 si 2.6kile la vbl cu o singura problema, se lucreaza la inalta tensiune si barajele se opresc intre 9 dimineata si 17 dupaamiaza, perioada moarta ptr avat, nush cat mai tine asa, asta e situatia de vineri. Mai sare si seara intre 18-19 si 21.