Naluci somn

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Aug 2007, 14:28

Am un atractant in cutie (parfum crevete) de vreo 4 ani. Am tinut silicoane in el inainte sa le utilizez la somn sau salau. Personal nu am remarcat nici o schimbare inafara de faptul ca mi-au imputit cutia cu naluci. :lol:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 23 Aug 2007, 14:38

Merci!
TEAM ATOM

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 23 Aug 2007, 15:04

Update:

Mi-am mai amintit: am mai luat vre-o doi catfish la juma' de kil pe un canal de fuga pe care circula vaporase cu rotative Mepps Black Furry de 2 sau 3 recuperate la suprafatza. Au atacat destul de puternic. Apa surie.
Cred ca am si niste poze cu ei.
Dar nu stiu daca comportamentul catfish-ului e acelasi cu al somnului din Romania sau Frantza. Gabaritul in nici un caz. Oricum, aici catfish-ul (barbotte) se prinde la rama pe fund la frecventze de 5 minute. E unul din cei mai comuni pesti.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Aug 2007, 15:17

Specia de catfish de acolo cred ca este ceea ce se numeste aici poisson chat si somn pitic in Ro.
Te intepi in aripioarele lui cand il iei in mana nu-i asa ? O pocarie de peste. Din fericire, de cand a aparut somnul in Franta s-a cam terminat cu somnii pitici. :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 23 Aug 2007, 15:38

@danr

de ce surpriza emisiuni, hornetu de 6 , dane?

am luat la dracia asta si salau si somn , in condiile in care la nimic altceva nu manca (ma refer la rapale de diverse natii : glassuri, tail dancer, shad rap etc .... )

zbarnaie de dracii il gaseste ..... se scufunda bine, tot ce trebe ....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 23 Aug 2007, 15:56

surpriza pentru mine
intr-adevar, cand a mers pe hornet de 6 nu vroia la nici o rapala....

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 09 Sep 2007, 20:22

la noi in deva pe mures se prinde cel mai bine somnu la o oscilanta grea turnata din compozit,le face cineva din deva si le gasim si in magazine la noi,si nu numai somnu se arnca se arunca si avatu inclusiv stiuca.singurul lucru care trebuie facut la fiecare inceput de pescuit,trebuie razuit cu un cutit ca sa prinda luciu si se pun 2ancore.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Sep 2007, 22:41

alexandru varga scrie:la noi in deva pe mures se prinde cel mai bine somnu la o oscilanta grea turnata din compozit,le face cineva din deva si le gasim si in magazine la noi,si nu numai somnu se arnca se arunca si avatu inclusiv stiuca.singurul lucru care trebuie facut la fiecare inceput de pescuit,trebuie razuit cu un cutit ca sa prinda luciu si se pun 2ancore.
cum arata naluca asta?m-ai facut curios :?
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexandru varga » 10 Sep 2007, 00:46

sint turnate in forma de s inspecial,sint ca lingurile de stiuca cam de 5-7cm si au intre 15 si 30gr,cind le razui cu cutitu prind un luciu aproape ca si argintul,poze cu ea nu am,poate au alti siti trimit.

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 10 Sep 2007, 15:57

Jonin scrie:Somn la spinning?Iti intra doar din intamplare sau daca ai un loc secret.
Pt mine e pierdere de vreme.
Cine are timp de pierdut sa foloseasca si cloncul,ii vor creste sansele.

asta e adevarat , la spinning somnu intra numai daca ii treci naluca prin fata lui ... numai asa se poate prinde cea ce e foarte rar , el nu ataca sau urmareste nalucile ( vb de aia mari de tot care dabia da cu coada sa inainteze), dupa cum zicea si Jon doar "pierdere de timp"

eu pescuiesc de peste 10 ani si nici odata nu am "agatat" vreunul

fir intins

Scrie răspuns