Mulineta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: Mulineta
Salut, poti incerca Mitchell Avocet Silver, Shimano Sienna sau SPRO Passion XTR (este aproape identica cu Ryobi Ecusima)
Cred ca la final am ramas sa aleg intre astea 2:
Okuma - Mulineta Trio Red Core RC 20 -pare cam grea pentru batul meu Greutate: 240gr bat 110 gr ---pret aprox 150 ron
sau
Model Avenger AV 25B
Mulineta oricum nu va fi fortata,eu pescuit rar si in weekend deci pana ma perfectionez este ok,Prima parca imi place mai mult..
Okuma - Mulineta Trio Red Core RC 20 -pare cam grea pentru batul meu Greutate: 240gr bat 110 gr ---pret aprox 150 ron
sau
Model Avenger AV 25B
Mulineta oricum nu va fi fortata,eu pescuit rar si in weekend deci pana ma perfectionez este ok,Prima parca imi place mai mult..
Avenger categoric,la Trio,numai aspectul este de ea.
Ok,asta am auzit si eu 
Model Avenger AV 25B dar problema este urmatoarea se echilibreaza cu batul??conteaza mult acest aspet??
Vad ca are 220 g si batul 110 g ,daca este ok acuma dau si comanda si gata

Model Avenger AV 25B dar problema este urmatoarea se echilibreaza cu batul??conteaza mult acest aspet??
Vad ca are 220 g si batul 110 g ,daca este ok acuma dau si comanda si gata

La mine lanseta are 85gr si mulineta 165gr,se echilibreaza perfect,dar nu gramajele sant singurele criterii pentru o echilibrare perfecta.
Mai conteaza si cum este amplasata mandrina,cat de lung este cotorul,s.a.m.d.
Dar eu cred ca se vor echilibra destul de bine
Mai conteaza si cum este amplasata mandrina,cat de lung este cotorul,s.a.m.d.
Dar eu cred ca se vor echilibra destul de bine

1X Okuma - Mulineta Avenger AV/B (- AV 25B) 122,50 lei
1X Mepps - Lingurita Gold Aglia Nr.1/3.5gr 7,72 lei
Comanda imi ajunge sambata ca a plecat curierul de la ei.
Multumesc pentru sfaturi .
Un fir bun pentru clean?? Mono
1X Mepps - Lingurita Gold Aglia Nr.1/3.5gr 7,72 lei
Comanda imi ajunge sambata ca a plecat curierul de la ei.

Multumesc pentru sfaturi .
Un fir bun pentru clean?? Mono
Trabucco T Force Trouter 0,16,bunicel firul si ieftin,la Aglia eu as recomanda 00 sau 0.
Unul dintre cele mai bune fire mono la ora actuala este STROFT de 0,14/0,16 mm (ABR, GTM sau FLUOR - vezi TotalFishing). Ca si rotative Mepps eu iti recomand marimea 1 si, de ce nu, chiar marimea 2 pentru cleni mai imbracati.xanderM scrie:Un fir bun pentru clean?? Mono
-
- veteran
Da,nu am mai gasit cealalta mulineta pe stok si m-am reorientat spre Shimano Nexave 1000 FD,ceva impresi?? nu am prea gasit review`uri negative si vad ca este si la reducere 255,00RON --180,00RON