pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
vali stratonov
- veteran

Oameni buni, hai sa nu facem circ aici.
Colegu Jeanel , esti prea "tinar" pe aici ca sa folosesti cuvinte atit de mari ....asa incit te rog respectuos ca sa te aptii.
In alta ordine de idei iti spun parerea mea fata de cele doua mulinete Sienna propuse de tine spre "studiu" ...
Parerea mea e ca sunt 2 "trompete"...total nepotrivite stilului de pescuit despre care ne vorbeai.
Ca tie iti plac tie si vrei sa pescuiesti cu ele nu am nici o problema .....
Spor.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
jean3107
- junior

Imi cer scuze am spus ''sa nu facem circ''
Corect era, sa nu facem mahala.
Stima.
-
Gyorg
- veteran

-
tito scrie:..
doar ca la Daiwa m-a scos din minti antireturul care scapa pe vreme rece si am renuntat sa mai cumpar mulinete de la aceasta marca.
tito, eu am un membru al lotului national de la mal care din cauza acestei probleme la o mulinte Daiwa a pierdut un peste in concurs la mal, la mondiale (Sabin). Si pot sa-ti spun ca daca prindea acel peste putea castiga sectorul, iar noi, poate, podiumul
Asta intradevar este o problema majora in conditii de concurs cand trebuie sa fii extrem de atent la fiecare captura. Cu toate ca, la noi la mal, marea majoritate a concurentiilor grei de afara au numai Daiwa, rar gasesti Shimano. Este foarte adevarat ca Daiwa se implica si mult in sponsorizarile de la pastrav!
-
Spring
- veteran

Eu cred ca la o mulineta asa ieftina nu merita sa stai prea mult pe ganduri.
La clean, marimea 1000 tot pe shimano as merge dar nu cred ca trebuie sa comparam modele astea pentru ca tot ieftine sunt. Fata de alte marci lanseaza mult mai bine. Tamburul lor ajuta la lanseuri atat la lungime cat si la precizie si asta conteaza, plus ca nu huruie si nu freaca ca altele din gama low cost.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
-
stefanflorin
- veteran

eu unu as lua tica dynaspin 1000, e metal, usoara, are tambur de rezerva de al, merge bine, tambur larg, ieftina...etc.
Urasc atarnatorii!
-
DEM
- veteran

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.