Aici gresesti. Tocmai de-aia s-a inventat frana la mulineta. Doar nu vrei sa spui ca tu dadeai deliberat dupa monstrii cu mono de 0,25?! Chiar si intr-un loc lipsit de agatatori si tot ai sanse f. mici.
Imi pare rau ca a cam deviat subiectul de la mreana la somn, dar in fine

) .. sa stii ca a atacat de mai multe ori la suprafata .. l-am vazut cu polaroizii .. am dat la oscilanta mica .. s-a ridicat dupa ea, dar venea destul de repede oscilanta .. am pus rotativa mare .. si dupa cateva lansari a lovit, dar dupa ce l-am intepat, am intrat in apa, pentru ca altfel as fi avut sanse mici sa-l iau .. e plin de bolovani pe la mal...a si mulineta avea un singur rulment, iar batul actiune 5-15 g, dar nu puteam sa ma duc la masina sa iau alt bat

poate nu mai aveam ocazia sa-l iau. Cu frana ai dreptate .. a fost reglata .. l-am lasat sa se duca in larg ..dupa care a venit singur la mal
Ideea e alta, ca nu trebuie exagerat .. daca ai firul subtire si bat sensibil ai sanse sa iei ceva mare .. dar daca vii cu un bat f rigid si fir gros .. cam greu sa pana la primul atac... nu vb de somn, ci de rapitor in general.
Si inca ceva .. textilul mi se pare bun pentru pescuitul la twister .. usor de observat atacurile .. dar in rest, nu-i vad rostul .. eu de ex tin textilul pe tamburul de rezerva .. si cred ca o sa ramana mult timp nefolosit. Mi se pare mult mai important ca firul sa treaca neobservat prin apa decat sa-l vad eu de la 15 m

acum fiecare cu parerea lui, dar mi-am spus-o si eu pe a mea.
Fir intins.