momeli artificiale pt stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
momeli artificiale pt stiuca
salutare,
ce momeli merg cel mai bine in perioada aceasta de toamna la batrana stiuca? eu am prins cel mai bine pe toata perioada anului la lingura, e adevarat ca nu am incercat si altle de vreme ce i-a placut tabla de la Gipo.
orice parere si sfat e binevenit.
FIR INTINS
ce momeli merg cel mai bine in perioada aceasta de toamna la batrana stiuca? eu am prins cel mai bine pe toata perioada anului la lingura, e adevarat ca nu am incercat si altle de vreme ce i-a placut tabla de la Gipo.
FIR INTINS
Re: momeli artificiale pt stiuca
Stiuca mananca ce vrea si cand vrea.
Niciodata nu stii exact la ce merge. Daca nu merge cu lingura, dai cu wobler, sau cu rotativa, sau cu guma. Deci sfatul este sa incerci cu tot ce ai in geanta. 

Io zic sa faci si tu ca mine si ca multi altii... mult timp am prins foarte bine pe linguri, apoi m-am ocosit sa dau cu voblere scumpe si foarte scumpe, si am prins foarte putin sau deloc...watts scrie:salutare,
FIR INTINS

Acum la mine baza sunt lingurile

Deci poti sa incerci si voblere...

mah oameni buni..... da ce........................ PICIOARELE mele avetzi cu rotativele? va stau in gat????

mepps lusox:
http://www.totalfishing.ro/advanced_sea ... x&x=30&y=2

mepps lusox:

Buna rotativa asta.Si in general rotativele sunt foarte eficiente!Recunosc ca nu-mi place sa dau la rotative ,dar recunosc ca sunt eficiente la multe specii printre care si stiuca! In rest table si... gume! Am si voblere favorite ,asa ...o gramada
din care am prins cu vreo 10 modele 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
ConteazA mult pe ce ape pescuiesti eu pe Crisul ALB am prins o pe cumatra la,,
-rotAtiva mepps aglia nr 3 culoare fluo
-rApala SSR 7 si 9 cm
-x rap 10 cm modelul cu barbeta micA
-RNR 7 CM
PS ..la urmatoarea partida am sa insist pe oscilante
-rotAtiva mepps aglia nr 3 culoare fluo
-rApala SSR 7 si 9 cm
-x rap 10 cm modelul cu barbeta micA
-RNR 7 CM
PS ..la urmatoarea partida am sa insist pe oscilante
Foarte bune si rotativele, am prins bine cu ele, le-am omis fara sa vreau...
deci, din "espirientza" mea, daca pot sa-i zic asa....
show-ul adevarat la stiuca incepe de obicei prin noiembrie, dupa primul inghetz. asta-i semnalu de alarma pentru cumetre, adica a venit timpu sa inceapa sa se "imbrace"... dupa aia pe cat ii mai frig, pe atat mai mare naluca (preferata mea era lusox, dar merg si linguri mari sau gume mari.... si foarte mari!).... si pe atat mai lent si mai adanc recuparata...
spor!

spor!
- George1985
- veteran
Asta o consider una din cele mai bune rotative pentru stiuca,imi lipseste din trusa de ceva timp din doua motive:Adi G scrie:mah oameni buni..... da ce........................ PICIOARELE mele avetzi cu rotativele? va stau in gat????![]()
mepps lusox:
![]()
![]()
nu-mi place ca trebuie sa lasi mereu sa se usuce "pamatuful" de la ancora, altfel rugineste destul de repede,ancora.
al doilea ar fi ca lipsesc stiucile cele imbracate...pe zonele unde as putea folosi o rotativa

da... asta-i intr-adevar partea cea mai nasoala.... si pamatuf fix asa ca ala n-am gasit nici de-a dreaq.... am incercat cu alte minuni dar n-a mai avut acelasi farmec.George1985 scrie:nu-mi place ca trebuie sa lasi mereu sa se usuce "pamatuful" de la ancora, altfel rugineste destul de repede,ancora.
dar la urma urmei, bine ca nu-s foarte scumpe rotativele astea, io zic ca merita totusi tzinut prin trusa, asa pentru orice eventualitate..... sa fie acolo!