Parca e football...el centreaza, el suteaza...si apoi da cu fuga... mascat si "vanos"
Bafta la peste!

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Asta nu pot sa pricep nici eu...de unde si pana unde interesul pentru ceea ce vrem noi sa facem in Bucuresti...in fine,s-a bagat ca tanga-n dos si e problema lui. Eu unul imi mentinem pozitia si voi incerca mai departe(cu sau fara ajutorul celor care s-au declarat dispusi sa ajute) sa fac ceva.terrybill scrie:old_radu,
tu esti din Baia mare, ce dreaq te bagi ca musca in kkt in ORICE situatie? NICI MACAR NU TE PRIVEA!
...ma baieti , eu cred ca si voi vreti autonomie locala , iar MIB-ul asta e doar o "actiune mascata"StefanG scrie:Asta nu pot sa pricep nici eu...de unde si pana unde interesul pentru ceea ce vrem noi sa facem in Bucuresti...iterrybill scrie:old_radu,
tu esti din Baia mare, ce dreaq te bagi ca musca in kkt in ORICE situatie? NICI MACAR NU TE PRIVEA!
...oricum , daca :terrybill scrie:... niste colegi de forum au avut dreptate cum ca in Bucuresti nu se poate face nimic... Aici, in zona Bucuresti, totul moare in fasa...
...nu-mi ramane decat sa va adresez "traditionala" urare :StefanG scrie:... Eu unul imi mentinem pozitia si voi incerca ...
...dar expresiile astea romanesti le intelegi ? !legionarul scrie:Baieti...ne certam? ce facem?..
old_radu... n-am inteles exprimarea tiganeasca
...
terrybill scrie:old_radu,
...ce dreaq te bagi ca musca in kkt ...
Hai flit si lasa "miticii" (cu accent pe primul i) in pace!
....la vocabularul asta "academic" , am inteles sa rasound in acelasi jargon.StefanG scrie:...s-a bagat ca tanga-n dos ...