Miscare Impotriva Braconajului(MIB)

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
George1985
veteran
veteran

Re: Miscare Impotriva Braconajului(MIB)

Mesaj de George1985 » 05 Iun 2014, 09:18

Asta da miscare (MIB)... :lol1:
Parca e football...el centreaza, el suteaza...si apoi da cu fuga... mascat si "vanos"
Bafta la peste! :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Iun 2014, 15:27

:lol:

StefanG
senior
senior

Mesaj de StefanG » 05 Iun 2014, 20:31

terrybill scrie:old_radu,

tu esti din Baia mare, ce dreaq te bagi ca musca in kkt in ORICE situatie? NICI MACAR NU TE PRIVEA!
Asta nu pot sa pricep nici eu...de unde si pana unde interesul pentru ceea ce vrem noi sa facem in Bucuresti...in fine,s-a bagat ca tanga-n dos si e problema lui. Eu unul imi mentinem pozitia si voi incerca mai departe(cu sau fara ajutorul celor care s-au declarat dispusi sa ajute) sa fac ceva.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing

citizenics
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de citizenics » 06 Iun 2014, 18:44

Un lucru este cert: acronimul e super reusit :D

cristian.ene
veteran
veteran

Mesaj de cristian.ene » 07 Iun 2014, 10:35

terrybill ,

ar fi cazul sa incepi educatia cu tine si sa bagi ma putin la sacosa, oricum nu poti sa fi in postura unui lider cand ai apucaturile tale :wink:

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 07 Iun 2014, 13:34

StefanG scrie:

tu esti din Baia mare, ce dreaq te bagi ca musca in kkt in ORICE situatie? NICI MACAR NU TE PRIVEA!
Asta nu pot sa pricep nici eu...de unde si pana unde interesul pentru ceea ce vrem noi sa facem in Bucuresti...i
...ma baieti , eu cred ca si voi vreti autonomie locala , iar MIB-ul asta e doar o "actiune mascata" :lol:

...sau inca o dovada ca :
terrybill scrie:... niste colegi de forum au avut dreptate cum ca in Bucuresti nu se poate face nimic... Aici, in zona Bucuresti, totul moare in fasa...
...oricum , daca :
StefanG scrie:... Eu unul imi mentinem pozitia si voi incerca ...
...nu-mi ramane decat sa va adresez "traditionala" urare :

Avelo bahtalo !

legionarul
junior
junior

Mesaj de legionarul » 07 Iun 2014, 21:29

Baieti...ne certam? ce facem?..
old_radu.. - terrybill si stefanG au dreptate.. tu lasi senzatia ca parca te bucuri.. ce naiba.. (si nici n-am inteles exprimarea tiganeasca)..e forum liber..poti sa-ti dai cu parerea, dar atitudinea de genul asta..iti spun ca m-a deranjat si pe mine.. (de aici si reactia colegului terrybill) ..respectul unul fata de celalalt ar trebui sa primeze.. nu cert pe nimeni..nu atrag atentia.. imi exprim si eu parerea ..ca doar avem drepturi de opinie..

Hai sa o luam altfel.. stefanG si terrybill au venit cu o initiativa..facem ceva sau nu facem cu braconierii de pe langa buc? S-au strans niste nume pe lista..parerea mea ca putini..nu s-a concretizat momentan nimic..
Eu am senzatia ca multi colegi de forum au atitudinea de: "bravo..demn de laudat daca va iese, dar eu nu ma bag ca mi-e frica/tarsa" .. si daca o dam mai pe fata de atat.. nu s-a concretizat nimic pt ca multi sunt reticenti in privinta grupului ce urmeaza/urma sa se adune..categoric nu am intentionat niciun moment sa facem o miscare Bucharest Combat Team Antibraconaj..am avut discutii intre noi pe privat si am cazut de acord ca la adunare vom trasa niste idei clare/in spiritul legii, iar cine nu va fi in concordanta cu ele, va fi exclus.. asadar..MIB se vrea/trebuie creata..ne trebuiesc oameni hotarati, cu capul pe umeri si nu vom accepta pustani de "galerie" pusi pe "rele"...
Unii,pe "balta".. se rezuma la atitudinea de "vigilante" cand se cuvine si cand raportul de forte le este favorabil..bun..subscriu...dar fara grup/fara miscare si fara suportul politiei/jandarmeriei si/sau al altor autoritati.. nu vom face o schimbare decat pe moment..
Altora le este indiferent subiectul...sustinand cu tarie pescuitul capitalist.. alegerea lor.. nu comentez ca deviez de la subiect

Sentimentul de neputinta/dezamagire..pluteste momentan pe aici..insa.. eu sper ca vom putea schimba ceva la un moment dat.. pt mine MIB nu este un fas... mai avem nevoie de oameni..avem nevoie de o intalnire.. si evident de organizare...
Eu raman pe lista..
"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 08 Iun 2014, 09:28

Cristian.ene

Nu am pretins si nici nu vreau sa fiu liderul acestei miscari ( poate StefanG, fiindca el a initiat-o ? ). Nici nu ne-am adunat si m-ai si vazut lider? :D Sau... simti tu asa ca daca ne adunam cumva, rolul de lider imi vine bine? NU MA CUNOSTI DECAT DIN AUZITE, de vazut la fatza ne-am vazut de max 10 ori (din care parca de 2-3 ori la pescuit). Ce a fost a fost, la mine a trecut, dar pe unii... inca ii mai bantuie fantomele trecutului. Daca tot ti-ai expus aici o parere personala despre mine, imi permit sa fac si eu un comentariu apropo de mine:
NU STIU DACA M-AI MAI VAZUT LA PESCUIT IN ULTIMII DOI-TREI ANI, (nu fac si nu voi face C&R total), DAR AM LUCRAT CU MINE SI NU MAI SUNT CE AM FOST, PE DE O PARTE CA NICI NU MAI E CE A FOST, PE DE ALTA PARTE PT CA C&R IN CONDITII DE ROMANIA INSEAMNA SA ITI FU..I PARTIDA DE PESCUIT! (prea putini stiu ca daca ai dat drumul la pestele prins in acelasi loc, se avertizeaza si mai prinzi pola ;) ).
Cat despre bagat la sacosa, imi place pestele, il mananc cu placere, si nu cred ca am secat vreo balta pana acum (ca altii :D ), asta nu priveste pe nimeni decat pe mine. Atata timp cat de vreo cativa ani imi iau portia de 5-6kg per partida, pt consum propriu, cred ca ar fi bine sa-ti vezi de "sacosa" ta si daca ai atatea "cohones", aduna-i tu pe membrii doritori de MIB, si fii tu liderul lor (((( :D ))). Cand nu se poate, nu se poate (asa se vede din unghiul meu).
A, si inca ceva, special pt tine: Vezi-ti de lansetele tale, eu personal am o parere mult mai proasta despre tine decat ai tu despre mine (cred). Nu vreau sa detaliez aici de cate ori ai incercat sa vinzi alte blankuri sau lansete celor ce aveau nevoie de ANUMITE si PRECISE lansete (asta ma include si pe mine).

Legionarul,

Mersi de sustinere, bine scris, speranta moare ultima. Observatie: "multa lume necajita" ((( :D )))
Sa dea Dumnezeu sa iasa MIB, si... MAY BE THE LAW TO BE APPLIED! Mai vorbim pe tema asta...
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 08 Iun 2014, 10:54

legionarul scrie:Baieti...ne certam? ce facem?..
old_radu... n-am inteles exprimarea tiganeasca
...
...dar expresiile astea romanesti le intelegi ? !

...ce dreaq te bagi ca musca in kkt ...

Hai flit si lasa "miticii" (cu accent pe primul i) in pace!
StefanG scrie:...s-a bagat ca tanga-n dos ...
....la vocabularul asta "academic" , am inteles sa rasound in acelasi jargon.
...si oricum , fie vorba intre noi , imi pare bine ca am reusit sa-i scot pe baieti din amorteala , ca prea era tras pe dreapta MIB-ul asta , inca din fasa.

Good luck !...sau... Avelo bahtalo ! :lol:

hannibal
senior
senior

Mesaj de hannibal » 15 Iun 2014, 22:13

va salut! cea mai buna solutie este sa se sune la 112 sa se reclame faptele de braconaj, indiferent ca sunt contraventii sau infractiuni . cu cat se fac mai multe apeluri cu atat se va lua o masura de catre politie si jandarmerie si controalele se vor intensifica . dar daca nu suna nimeni sau daca suna si o fac in mod anonim, politia nu face mare lucru fara un martor care sa semneze un proces verbal de amenda sau unul de constatare a unei infractiuni . fara martori aceste acte se contesta cu o mare rata de succes. oricum fara o barca de interventie nu stiu cu ce o sa se duca politia in mijlocul lacului sa aduca braconierul la mal ca ala nu e asa prost sa vina singur. se face ca nu aude si se duce spre malul celalalt. Lacul Morii o sa aiba peste doar cand o fi in posesia cuiva care sa l si pazeasca . dar macar cu apelurile la 112 se mai pot diminua aceste fapte pe raul Dambovita in special la parasutisti si pe Lacul Morii macar partial.

Scrie răspuns