Miscare Impotriva Braconajului(MIB)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Miscare Impotriva Braconajului(MIB)
Mai, hai sa nu trecem la "penibilitati" si sa incercati un limbaj decent. Chiar e un topic se serios, sau asa parea cel putin. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Am incercat sa fiu cat se poate de serios. Acest ins cred ca are multe clone, sau... are alte probleme. Stii, nici "Cina cea de Taina" n-a fost platita
(vorba bancului).

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

...si ce daca ?terrybill scrie:... Acest ins cred ca are multe clone...
...te oftici ?

in urma cu cateva zile, am agatzat cu rotativa O PLASA MONOFILAMENT PE UN LAC DE MUNTE !!! Cu cei doi amici cu care pescuiam, dupa eforturi mari si pericol de inec (apa mare, noroi la mal, crengi greu de rupt), am reusit sa scoatem cca 100m de plasa monofilament, in care era agatzat ... UN SINGUR PASTRAVIOR ... si O RATZA, ce a avut noroc, caci era inca vie, luandu-si zborul dupa eliberare.
Inca o palma data braconierilor, cei 3 ce am facut asta nefiind niciunul "la prima abatere" . Din pacate, politia nu a putut fi anuntata, deoarece eram destul de departe de civilizatie, insa fapta a avut finalul scontat. Plasa a fost aruncata intr-o rapa, facuta ghem si invelita in crengi, ca sa nu se incurce nimic in ea (nu am avut cum sa o ardem, iar in portbagaj nu am pus-o, din motive lesne de inteles). LA MAI MULTE FAPTE DE-ASTEA!
Inca o palma data braconierilor, cei 3 ce am facut asta nefiind niciunul "la prima abatere" . Din pacate, politia nu a putut fi anuntata, deoarece eram destul de departe de civilizatie, insa fapta a avut finalul scontat. Plasa a fost aruncata intr-o rapa, facuta ghem si invelita in crengi, ca sa nu se incurce nimic in ea (nu am avut cum sa o ardem, iar in portbagaj nu am pus-o, din motive lesne de inteles). LA MAI MULTE FAPTE DE-ASTEA!

Exista si poze, insa nu la mine in telefon...

si eu am scos 200 metri de plasa monofilament din lacul Morii din Bucuresti. am dat cu jigu in ea si am reusit sa aduc la mal dupa care am tras-o din apa... avea in ea vreo 2 bibani mari frumosi si un caras... semn ca abia fusese aruncata. m-am asigurat ca nu o sa mai fie folosita.
...iar ?terrybill scrie:in urma cu cateva zile, am agatzat cu rotativa O PLASA MONOFILAMENT PE UN LAC DE MUNTE !!! ...

...cat de ghinionist poti sa fi ? !
...hai sa-ti spun un secret : foarte multi dintre pescari au "bafta" sa agate plase , pripoane si alte scule "clasice" de pescuit sportiv , dar nimeni nu face atat "tam-tam" ca si tine
...traiasca MIB-u' si PIB-u' , la mai mare !

P.S. ...hai cu pozele ca stai foarte prost la capitolul "credibilitate"

Bravo, Obletele! ai insa grija cine te-a vazut... ca sunt multi "necajitzi' si "degraba varsatori de sange" prtin zona... C m bine e sa anunti politia, si... totul se termina cu proces verbal si incep sa-ti ia frica (si unii, si altii).
old_radu, mars la kkt, sictir si

terrybill scrie:

rapala the best vobler in the world
Asa om rau mai rar ti-e dat sa vezi. Oare ce frustrari trebuie sa fi adunat de-a lungul vietii, ca la batranete cineva sa se comporte atat de mitocaneste ?! Vorba aia, unii chiar ca imbatranesc degeaba. 

Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.