Metoda..?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

radov1c1
junior
junior

Mesaj de radov1c1 » 18 Noi 2008, 15:01

Eu la clean, cand folosesc rotativa, de obicei mulinez 1-2 ture viteza moderata( mai repede daca e vara si clenii sunt activi) dupa care urmeaza 1/2 de tura incet/incet numai cat sa se invarta lingurita, si de cele mai multe ori am avut atac atunci cand mulinez incet sau imediat cum am inceput sa mulinez mai repede. pt mai multe detalii vezi topicul asta despre rotative la clean: http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=7122 :wink:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Noi 2008, 15:53

vlad, lingura ( oscilanta ) este o naluca foarte versatila
in sensul in care exista oscilante care merg bine pe recuperare, mai incet sau mai repde, sau care falfaie foarte atractiv in pauze
o poti recupera, stopa, juca, o poti face sa evolueze in paliere diferite de adancime
asa cum au spus baietii, cateodata merge pe recuperare, alta data merge pe cadere
la stiuca, la avat sau chiar si la pastrav
smecheria este sa iti cunosti lingurile, firul si batul si sa apreciezi cat mai bine cea mai potrivita evolutie pentru fiecare combinatie in parte, si mai ales pentru preferinta pestelui in momentul respectiv

VladTepes
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de VladTepes » 18 Noi 2008, 16:27

:) ok si avand in vedere ca sunt incepator :) cam care metoda miati recomanda ca procentual mai productiva (stiind ca azi nu ii ca maine si nici ca ieri). Adica cand ati avut cele mai bune rezultate cand ati jucat lingura linear sau cu schimbare de viteza? Lingurile pe care le am sunt http://www.gipo.ro/produs/5442.Lingurit ... ntata.html argintate si aurite.

Echipamentul de care dispun este un bat Shimano best master 2,4 m 5-30 grame mediul-light si pe mulineta am fir textil de 0,08 12 kile, simt destul de bine lingura cu el.

Vreau sa prind primi pesti dupa care ma prind io cum devine :))

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Noi 2008, 21:35

Nu este regula. Cu orice oscilanta trebuie sa stii ce tipuri de miscari face. Reuperata lent, jerkuita, recuperata rapid, cadere. Cu timpul vei descoperi oscilanta si "stilul" fiecareie, cand nu merge alternezi, cand nu merge schimbi, cand nu merge pui vobler, cand nu merge pui soft plastic, cand nu merge schimbi locul. :)
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 18 Noi 2008, 22:09

Doar pescarii hoinari si cei lipsiti de orgasme intelectuale , mai pescuiesc la oscilanta ; avizier la Tristianuleee
Din viata scapa cine poate.

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Noi 2008, 22:11

Da da da... asta e ceva anestezie locala... parafrazand din parazitii: tu ai zalturi multe da io am si mai multe asa ca... dai in boala... ham ham ham uiuiu, iuiu-iei... hey...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 18 Noi 2008, 22:14

Domnule director de exploatare acvatica ...; te arunci la urs cu mina goala ?? Nu stiu sa ne fi cunoscut sa vezi TU cite voblere am eu ...; asa ca las-o in fasola cu recomandarile din cele 300 si ceva de mesaje , asa ca da bine sa fii "senior member " !!!!

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 18 Noi 2008, 22:17

A dracu' domle toti sunteti profesori in oscilante ??? Nostalgicilor !!!!!
Baaa , romane din Tg. Mures s-au inventat spinner baiturile cu care da ....SB !!!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Noi 2008, 22:18

Deci suntem de acord ca deocamdata senor tristianuleee pt tine... gringo... nu te prind io pe undeva sa-ti scot salau' din cap...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 18 Noi 2008, 22:19

Tie ti-i ciuda ca n-ai spinnerbait. Ce rusine... Doctor ur si n-ai spinner-bait... numa bass-assassination... ptiu...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Scrie răspuns