mepss syclops
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mepss syclops
sunt incepator si am prins la syclops 00 si 0 (8gr.) stiuca la 1kg
intentionez sa mi cumpar nr.3 care are peste 25 gr.
a mai folosit cineva?ceva detalii daca se poate
pescuiesc pe celebra budeasa
intentionez sa mi cumpar nr.3 care are peste 25 gr.
a mai folosit cineva?ceva detalii daca se poate
pescuiesc pe celebra budeasa
salut.
vezi http://www.bertilure.ro/ pentru oscilante. eu am luat cu gruburi si shaduri MisterTwister pe coada, dar tot marle. cred ca mi-as mai lua si niste shaduri storm firetiger mari pentru budeasa, daca as fi in locul tau. cica in zona aia plasticele merg mai bine decat fiarele.
vezi http://www.bertilure.ro/ pentru oscilante. eu am luat cu gruburi si shaduri MisterTwister pe coada, dar tot marle. cred ca mi-as mai lua si niste shaduri storm firetiger mari pentru budeasa, daca as fi in locul tau. cica in zona aia plasticele merg mai bine decat fiarele.
- Wavedancer
- veteran
Gheorghe Dinuta ("Tata stiucilor" din Budeasa) a prins si prinde la soft-bait-uri mari (imense, as zice) de peste 20 de cm sau la voblere Rapala Magnum de 22 cm.
Meeps Syclops #3 e bun pentru pescuitul salaului (mai ales cel argintiu simplu) sau chiar pentru avat, toamna tirziu cind vineaza intre ape. La stiuca, o oscilanta de aceeasi lungime, dar de 10-15 grame e mult mai versatila.
Meeps Syclops #3 e bun pentru pescuitul salaului (mai ales cel argintiu simplu) sau chiar pentru avat, toamna tirziu cind vineaza intre ape. La stiuca, o oscilanta de aceeasi lungime, dar de 10-15 grame e mult mai versatila.
You can run, you can hide! But... you'll die tired!
wave,
cred ca doar la tine pe razem mai vaneaza salaul intre ape. eu de cand ma stiu am luat doar pe fund sau la maxim o juma' de metru ceva mai sus. si nu cred ca-i o intamplare, toti cei pe care i-am vazut incercand sa prinda salau fara sa reuseasca faceau un joc prea amplu. recunosc ca am vazut odata salai vanand la suprafata ca avatii, dar o singura data.
cred ca doar la tine pe razem mai vaneaza salaul intre ape. eu de cand ma stiu am luat doar pe fund sau la maxim o juma' de metru ceva mai sus. si nu cred ca-i o intamplare, toti cei pe care i-am vazut incercand sa prinda salau fara sa reuseasca faceau un joc prea amplu. recunosc ca am vazut odata salai vanand la suprafata ca avatii, dar o singura data.
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
- Wavedancer
- veteran
Cam frig in octombrie. Din ce am citit pe site-urile lor, perioada optima de pescuit acolo este iunie-august. Uita-te pe www.lainio.com .
You can run, you can hide! But... you'll die tired!