mepss syclops
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am avut oroarea - pardon, onoarea
- sa il intalnesc pe dl. Dinuta pe Olt la Draganesti, anul trecut in toamna. Prindeam avat sus in lac, au oprit masina, au vazut, si s-au apucat de pescuit. Toti cu voblere, rotative si oscilante mici, dar dl. Dinuta facea nota discordanta in sensul in care l-a mentionat Wave, cu un submarin Rapala de peste 20 cm. Incredibil omul ala, nu avea nici cea mai mica sansa sa prinda ceva cu chestia aia acolo, dar a insistat si dupa ce ne-am mutat noi jos, sub baraj, in total vreo 6-7 ore a stat acolo. Cand a coborat, avea acelasi mega-vobler pus pe bat.
Numai bine!

Numai bine!
Cred ca singurul efect pe care l-a avut voblerul ala a fost o cugetare comuna a avatilor: AVEM UN NOU RAPITOR DE TALIE MARE IN APELE NOASTRE! si au si intins-o spre tarile calde.
Nu rade Dane, ca se mai ridica somnul sus
. Il inteleg, pe cand insistenta de a pescui cu asa ceva in speranta ca prinzi un avat de cateva kg cu el, sau un somn isteric care isi apara teritoriul, nu o pot intelege. In schimb imi da chestia cu budeasa si stiucile alea. Cred ca daca ar petrece pe olt timpul care il aloca stiucilor pe budeasa cu lures asemanatoare, am vedea ceva salai peste 10 kg si somni mari prinsi de cel mai rabdator om cu putiinta.
Numai bine
Nu rade Dane, ca se mai ridica somnul sus

Numai bine
Am prins si eu stiuca cu Mepps Syclops,dar mai bine iti recomand de la BerTilure oscilantele:Crazy,Piscot,Pike Killer,Tzack.Nu numai ca sunt mai ieftine,dar fiind mai late,sunt nalucile ideale pt stiuca si pot fi jucate lent intre ape,stiut fiind faptul ca stiucii nu-i place sa se oboseasca prea mult.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
Mai fratioare, daca ai pescuit cu produse Bertilure si ai asa ceva, vezi ca am deschis un topic cu produse Bertilure. As dori cateva pareri inainte sa fac comanda.Michael scrie:Am prins si eu stiuca cu Mepps Syclops,dar mai bine iti recomand de la BerTilure oscilantele:Crazy,Piscot,Pike Killer,Tzack.
Multumesc