...Localizarea salaului...(fara sonar)....

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 19 Mar 2007, 06:05

....Am fost azi la magazin sa cumpar cateva voblere.....si am vazut ca au cumparat doi pescari solutie mirositoare de dat pe plastice ....cu miros de usturoi. :roll: ...
......ati folosit asa ceva.... :?: :?: .......oare sa fie buna la salau... :?: :?: :?: .........

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 19 Mar 2007, 09:47

Eu am avut niste plastice care veneau imbibate cu mujdei din fabrica. Nu stiu daca fix de la mirosul de usturoi, dar am spart salaul cu ele. Eram atat de multumit incat dupa ce le faceau varza in dinti, in loc sa le arunc, le luam acasa si le reparam :)
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 19 Mar 2007, 20:36

...Tot asta au zis si baietii de aici ca au luat la punga...twistere cu miros de usturoi ....si asa si-au dat seama ca trage bine de tot....iar acum au cumparat doar solutia... :!: .....abia astept sa coboare salai pe rau ... 8) ...

GIGA
junior
junior

Re: ...Localizarea salaului...(fara sonar)....

Mesaj de GIGA » 14 Mai 2007, 17:21

Tre sa recunosc ca este un pescuit f complex dar tot la fel de frumos,dupa parerea mea este plin de surprize dar si satisfactii.Pescuind cu twister-ul spre exemplu la salau poti avea surpriza sa agati o alta natie de peste cum ar fi un somn un crap o mreana sau alta specie Referitor la intrebarea ta legata de cum poti descoperii un loc in care sta salaul este destul de complicat de regula salau sta acolo unde sunt praguri
gropi pomi cazuti zone cu multa piatra darsincer am luat cel mai bine pe BUZA GROPII acolo unde simti ca twisterul intampina mici obstacole vibrandu-ti varful lansetei dar sa nu-ti inchipui ca odata ce-ai gasit un loc de salau ai sa prinzi acolo la nesfarsit sau de fiecare data cand te duci ptr ca este un peste activ si nu sta mult timp in acelasi loc .Dupa parea mea toata chestia este ca o data ce ai gasit un loc unde se hraneste salaul tre sa-l bati mai des si periodic iar rezultatele nu vor intarzia sa apara,,, dar este bine sa sti ca si acel loc poate fi influentat de cotele apei [ in cazul dunarii ]dar si atunci exista solutii o barca spre exemplu.Avand o barca deja vezi altfel lucrurile existand o multitudine de optiuni.Sunt fff multe de spus dar...daca vrei ma poti gasi la ID-ul giga0073

bodi1971
junior
junior

Mesaj de bodi1971 » 27 Mai 2007, 19:17

Am fost zilele astea la Tiganasi, un baraj pe Dunare. Intentia mea era sa prind salau, pt. ca nu am prins niciodata.Numai ca stiti cum e treaba cu socoteala de-acasa. Erau pe-acolo cel putin 20 de pescari care dadeau la rapitor si n-am auzit sa se fi prins prea multi salai . Apa era limpede si foarte scazuta, toata lumea dadea pe langa mal, in curent, cu plastice sau voblere. Personal, am "spalat" toata cutia de momeli, dar degeaba.M-a apucat ambitzu' si vrea neaparat sa prind salau. Ce parere aveti, unde trebuie cautat salaul in aval de baraje si ce greutati imi recomandati pt. jig-uri, eventual ceva culori prinzatoare?

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 27 Mai 2007, 19:36

cauta mesajele lui andrei-ovidu, ca asta da numai pe baraje dupa salau :lol:

DMG
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de DMG » 28 Mai 2007, 07:41

Si eu am fost la sfarsit de saptamana la Bazias pe Dunare...si tot la rapitor am dat de mi sa ilungit mana....dar degeaba ....dupa cum spuneau si localnici de acolo pe Dunare in momentul de fata e pauza totala nu mananca nimic..............asa ca mai asteptam.

Scrie răspuns