lingurite cu paleta rotunda sau lunguiata?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
in tg-mures e un magazin unde sunt balzeruri str.Calarasilor vis-vis hotel continetal (reprezenta trabucco)
-balzer colonel z 5 nr.1(3,5 grame) argintiu cu holograma e un campion 7,5 RON
-BertiLure 1 extraordinar pentru clean 5 ron
am incercat si mosca de 1 si 2 * are forma alungita a paletei
- bannax clasic de 1 (4 grame) argintiu 5 RON
- AGLIA MEPPS 1 *3 grame 5 RON - argintiu , auriu CRED CA E CEA MAI REPREZENTATIVA ROTATIVA PENTRU CLEAN PE MURES *EXTRAORDINARA PENTRU INCEPATORI SI NU MAI
- kroger 2 clasica cu holograma - 8 ron - interesanta
- sunt disponibile niste rotative abu garcia cu marginile stantate - 16 RON dar nu le-am incercat din cauza ca mi se pare pretul nejustificat de mare
paleta lunguiata e ideala pentru recuperari rapide la avat
totusi prefer paleta clasica da o vibratie mai buna si atrage mai puternic rapitori cel putin pe mures
-balzer colonel z 5 nr.1(3,5 grame) argintiu cu holograma e un campion 7,5 RON
-BertiLure 1 extraordinar pentru clean 5 ron
am incercat si mosca de 1 si 2 * are forma alungita a paletei
- bannax clasic de 1 (4 grame) argintiu 5 RON
- AGLIA MEPPS 1 *3 grame 5 RON - argintiu , auriu CRED CA E CEA MAI REPREZENTATIVA ROTATIVA PENTRU CLEAN PE MURES *EXTRAORDINARA PENTRU INCEPATORI SI NU MAI
- kroger 2 clasica cu holograma - 8 ron - interesanta
- sunt disponibile niste rotative abu garcia cu marginile stantate - 16 RON dar nu le-am incercat din cauza ca mi se pare pretul nejustificat de mare
paleta lunguiata e ideala pentru recuperari rapide la avat
totusi prefer paleta clasica da o vibratie mai buna si atrage mai puternic rapitori cel putin pe mures
Michael scrie:Daca e vorba despre rotative,cred ca cele cu paleta in forma de frunza de salcie sunt bune in curent rapid sau in recuperari rapide,iar cele cu paleta clasica(gen Mepps Aglia) sunt indicate in curent mai slab sau recuperari mai lente.,in functie de rapitorul vizat.
Dupa parerea mea Michael are perfecta dreptate