pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

-
Bogdan_Alex
- veteran

-
MihaiV scrie:Ed, eu n-am zis nimic de faptul ca sunt 11, cum ca ar fi multi. Probabil ca se incadrau in kilogramele legale, asa ca n-am de ce sa-l critic daca pescuieste legal. Dar nu se potrivea poza cu mesajul. Poate era ceva de genul: "Eliberati voi ca-i retin eu!"
Acu daca tot m-ati facut curios m-am uitat cand e facuta poza. Surpriza!!!!
2007:04:17 20:47:56
Adica in 17 aprilie 2007 aproape de ora 9 seara!!!
Deci la o saptamana dupa ce incepuse prohibitia, nu cum zice el "ultima partida dinainte de prohibitzie"!!!
Deja incepe sa puta? Oare pute a peste? Sau a ...?

de acord 100%. nu e obligat nimeni sa faca C&R daca se incadreaza in dimensiuni, si asa crede el de cuviinta...insa problema vine din faptul ca tot 100% este pescuit in prohibitie...ceea ce nu mai este asa de ok. nici eu nu ma pot abtine sa pescuiesc in prohibitie insa atunci chiar fac C&R fara discutii, nefiind un "indragostit" al genului, ca sa zic asa.
-
Bogdan_Alex
- veteran

-
Doryan scrie:un singur lucru vreau de la toata lumea kre intra da commenturi aici!Catzi dintre voi ar fi eliberat pestii astia la ultima partida!?vreau sa`mi raspundetzi sincer!Chiar vreau sa vad dc ma critica atatzia dak am avut semnatura catch & release shi am pastrat catziva peshti?!11 mai exact.din care 3 au fost femele.la 6 femele am dat drumu`!plus multzi altzi masculi.Vreau sa raspundetzi sincer ptr k n`o sa va critice nimeni! astept raspunsurile
EU!
pot sa te critic acum?
-
srb
- veteran

-
mai citeste o data.partida era p 1 aprilie.sau era deja prohibitzie atunci shi eo n`am stiut?!

-
srb
- veteran

-
partita era p 1 aprilie.daca era prohibitie atunci..poti sa incepi sa ma critici.

-
paul
- Moderator

-
Adelin... eu mi-am luat-o odata...
M-am lecuit, .... Eliberez pestele, nu pe tot, nu pot zice ca am ajuns la stadiul la care sa practic un C&R....dar, iau si acasa
Asta mi-s, recunosc... la o parte dau drumul... normal ca in primul rand la cei mici.
Eu stiu ca si Doryan nu a prins numai atat cat arata in poza ci ca la cea mai mare parte le-a dat drumul
-
pupu
- veteran

De vreo 3 ani nu am mai dus niciun peste acasa (Exceptie fac partidele din delta ) nici macar peste mare . Prind clean de foarte multi ani si ii stiu foarte bine comportamentul asa ca nici la rugamintile mamei sau nevestei nu le duc nimic, decat poze , pe care le fac ca sa nu creada cine stie ce (de obicei merg singur si oricum mi-e greu sa ii fotografiez).
Numai bine...
-
edâ„¢
- veteran

-
da sunt mai rau

nu cu mult fatza de alti care retin 11 si fac poze

macar dac nu s-ar fi laudat cu atatzia.eu marea majoritate a timpului il petrec la clean si ma doare sufletul cum un asa ""peste de bataios"" pe zi ce trece dispare ptr ca ii trebuie conditzi si nimeni nu se ocupa de asta.
si in legatura cu cel care a facut poza,poate se crede maestru dar nu si ptr mine eu stiu ce fel de oameni sunt astia cu multe capturi am avut de-a face cu ei pe balta si au 100% mentalitate de ...........(fiecare intelege ce vrea) v-am pupat

si c&r asa cum facea fetitza
-
edâ„¢
- veteran

-
-
edâ„¢
- veteran

-
totzi am facut greseli in copilarie cand mergeam cu altzi copii la pescuit si ne laudam cu cat de multzi pesti am prins,vremurile alea ptr mine au trecut asa ne invatasera comunisti cat mai mult ca nu ne mai pasa de ce urmeaza in viitor ,dar invatam sa mergem mai departe si sa invatzam din greseli macar asta putem face ca persoane responsabile ce suntem si frumusetzea pescuitului nu e sa duci acasa sa bagi la lada ci sa vezi ca balta mai are peste lasat de tine