leuciscus cephalus
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
un singur lucru vreau de la toata lumea kre intra da commenturi aici!Catzi dintre voi ar fi eliberat pestii astia la ultima partida!?vreau sa`mi raspundetzi sincer!Chiar vreau sa vad dc ma critica atatzia dak am avut semnatura catch & release shi am pastrat catziva peshti?!11 mai exact.din care 3 au fost femele.la 6 femele am dat drumu`!plus multzi altzi masculi.Vreau sa raspundetzi sincer ptr k n`o sa va critice nimeni! astept raspunsurile
niciodata nu am dus acasa de pe apa curgatoare mai mult de 2 pesti.
chiar in conditiile in care am prins 11 sau mai multi. cu atat mai putin in prohibitie.
ce ma mira e ca pescuiesti cu un maestru, sunt absolut sigur ca ti-a atras atentia.
ooooffff...si mai esti si elev. daca nu era in prohibitie...hai sa zicem. desi mi se par totusi prea multi
chiar in conditiile in care am prins 11 sau mai multi. cu atat mai putin in prohibitie.
ce ma mira e ca pescuiesti cu un maestru, sunt absolut sigur ca ti-a atras atentia.
ooooffff...si mai esti si elev. daca nu era in prohibitie...hai sa zicem. desi mi se par totusi prea multi

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Doryan!...Ideea pe care tu inca nu ai priceput-o, este ca aici, pe forum, sunt pescari in a caror fire intra un element de superioritate...o parte a constiintei care determina ATITUDINEA. Daca tu zici ca "doar" 11 ai retinut, pe cei mai mari, fa o alta socoata, daca esti dibaci. Prinzi 11 odata, te duci si prinzi iar 11, sau 10, sau 12, tu stii cat de mare ii congelatorul tau, dar iti spun omeneste ca daca tii ritmul asta asa, tu si toti cei ca tine, in cativa ani, nu prea multi, o sa ne aducem aminte de spinning cum isi aduc aminte bunicii nostri de razboi....adik ceva de foarte demult.
Sunt unii mai rai pe-aici
lasati omul in pace, eventual daca e ceva de zis, spuneti-i , explicati-i cu calm.. In nici un caz sportivitatea nu se impune.
azi a dat drumul la 6 pesti... maine, poate va da la 20 si poimaine poate nu va mai retine nici unul.
In timp, toate se invata, conteaza cel mai mult cand aceste lucruri vin din interior. Sa nu fiu inteles gresit... am un deosebit respect pentru cei care practica un adevarat C&R, sau pentru cei care practica un pescuit sportiv de mare clasa (retine 1-2 pesti si restul elibereaza) dar nu toate persoanele au ajuns in acest stadiu....

azi a dat drumul la 6 pesti... maine, poate va da la 20 si poimaine poate nu va mai retine nici unul.
In timp, toate se invata, conteaza cel mai mult cand aceste lucruri vin din interior. Sa nu fiu inteles gresit... am un deosebit respect pentru cei care practica un adevarat C&R, sau pentru cei care practica un pescuit sportiv de mare clasa (retine 1-2 pesti si restul elibereaza) dar nu toate persoanele au ajuns in acest stadiu....
fara atac la persoana,va rog...se poate discuta la nivel de idee,civilizat.
tnx.
@ed-oi fi tu patimash,dar te rog sa fi mai retinut in a lansa insulte.
tnx.
@ed-oi fi tu patimash,dar te rog sa fi mai retinut in a lansa insulte.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
nu era prohibitie.era in 1 aprilie.parca o duminica.am tzinut atatzia ptr k era ultima partida.de multe ori ma intorc acasa cu mana goala.urmatoarea tura imi iau aparat...sa vedetzi adevaratzi criminali de clean(pesti cat degetu` in sticla taiata la gura,bibanei,caras shi babusca) si ce fetze fac cand le prind de sub nas cate un clean 2 shi le dau drumu` in fatza lor!
acum vreo10 ani prindeam mult clean pe langa Olt si nu eliberam nimic.in timp am descoperit ca ma simt mult mai bine daca prind un peste il fotografiez si-l eliberez.astazi toti amicii din zona, 'de la tara' au invatat sa dea la vobler sa foloseasca ancore fara spin si mai ales sa elibereze pestii.pescuitul pe rau este ,poate cel mai frumos lucru pentru un pescar.cel putin pentru mine.Din pacate sunt destui pescari 'cunoscuti'si priceputi in ale spinningului,care nu aplica metoda catch&release.cunosc multi dintr-e ei si asta este adevarul.parerea mea.respect si fir intins
merci la fel arapaima.eo n`am chef sa stau sa dadacesc oamenii trecutzi de 40 de ani care intra cu plasele intr-un rau vai shi amar care e poluat pana la refuz(vorbesc de o fabrica care deverseaza cianuri,un combinat siderurgic care deverseaza rugini,o statzie de epurare care numai statie de epurare nu se numeste "vezi kte un colonel plutind,sau alte scarboshenii,mai sunt 2 crescatorii de pui care deverseaza rahatu` cu pene shi sange direct in apa fara nici un filtru,maluri devastate,copaci plini de saci shi alte porcarii" shi eo imi duc gunoiu` acasa sau la primu` cos , iar altzii il arunca in fatza mea.Ce pot sa fac?!SA`I OMOR?