Lansete telescopice de calitate pentru rapitori

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stefan28
junior
junior

Lansete telescopice de calitate pentru rapitori

Mesaj de stefan28 » 02 Noi 2008, 17:37

Salutare la toata lumea.
As dori sa stiu va rog daca exista cineva care a avut vreo lanseta telescopica de la Shimano si cum s-a comportat aceasta in timp. Pe mine ma intereseaza in mod deosebit Speedmaster STC Dynabalance Telespin. A avut cineva acest model?

stefan28
junior
junior

Mesaj de stefan28 » 02 Noi 2008, 17:40

Si inca ceva: modelul AEROCAST SPINNING SAC24ML 2,40m, 172 grame, 84cm lungime transport, 3 buc, 10 inele, putere lansare 5-20 grame l-a avut cineva. E din 3 bucati...deci....

stefan28
junior
junior

Mesaj de stefan28 » 07 Noi 2008, 19:16

Haideti, fratilor, nimeni nu a avut o telescopica Shimano STC Dynabalance Telespin pana acum? Sau sa-mi spuna daca a auzit macar daca e de calitate sau nu. Va rog. Sau macar intrebati stanga, dreapta, spate, fata. Pliiiiiiiizz. Si spuneti-mi si mie. pliiiiiiiz

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Noi 2008, 19:35

Poti uita de telescopice cand vine vorba de pescuitul la rapitor. Singura 'telescopica' cat de cat ok cu care am pescuit a fost una de la Trabucco. Avand in vedere tehnologia de acum mult mai rentabila ar fi o lanseta din 3 sau 4 bucati(cele travel).

stefan28
junior
junior

Mesaj de stefan28 » 07 Noi 2008, 19:57

Ionut the carp scrie:Poti uita de telescopice cand vine vorba de pescuitul la rapitor. Singura 'telescopica' cat de cat ok cu care am pescuit a fost una de la Trabucco. Avand in vedere tehnologia de acum mult mai rentabila ar fi o lanseta din 3 sau 4 bucati(cele travel).
Vreo firma ceva? Shimano e bun? vreun model anume?

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Noi 2008, 20:03

stefan28 scrie: Vreo firma ceva? Shimano e bun? vreun model anume?
depinde de pretentii, specii vizate, locuri si pretul in care vrei sa te incadrezi

p.s. cu riscul sa'mi sara in cap ceilalti forumisti ptr mine shimano reprezinta angrenaje de biciclete :twisted:

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 07 Noi 2008, 20:27

mah mai taci din gura si nu te mai da tu mare pescar si expert de stiuci ca nu esti nici pe departe. Si nici nu mai zice tu de Shimano ca nu-s bune :wink: ca te inseli.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 07 Noi 2008, 20:36

noname scrie:mah mai taci din gura si nu te mai da tu mare pescar si expert de stiuci ca nu esti nici pe departe. Si nici nu mai zice tu de Shimano ca nu-s bune :wink: ca te inseli.
Nu's nici mare pescar si nici expert de stiuci!(nu stiu de unde ai dedus) :wink: Si accept ca nu's nici pe departe :wink: E ceva gresit ca mi'am spus opinia despre Shimano? e opinia mea si te rog sa o respecti. Asa cum eu ti'o respect pe a ta, aceea ca Shimano are produse de calitate.

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 07 Noi 2008, 20:45

Ionut the carp scrie:
noname scrie:mah mai taci din gura si nu te mai da tu mare pescar si expert de stiuci ca nu esti nici pe departe. Si nici nu mai zice tu de Shimano ca nu-s bune :wink: ca te inseli.
Nu's nici mare pescar si nici expert de stiuci!(nu stiu de unde ai dedus) :wink: Si accept ca nu's nici pe departe :wink: E ceva gresit ca mi'am spus opinia despre Shimano? e opinia mea si te rog sa o respecti. Asa cum eu ti'o respect pe a ta, aceea ca Shimano are produse de calitate.
:lol: am zis eu ca-s de calitate? nu am zis ca esti mare am spus ca te dai ... da asta e alta discutie. Ti-o respect maestre. Hai ca fug ca fac publicitate aiurea

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 10 Noi 2008, 15:39

noname scrie:
Ionut the carp scrie:
:lol: am zis eu ca-s de calitate? nu am zis ca esti mare am spus ca te dai ... da asta e alta discutie. Ti-o respect maestre. Hai ca fug ca fac publicitate aiurea
Shimano zici? Bucicele, pacat ca multer vergi sunt facute in China!
Mai bine incearca o Germina veritabila, made in RDG sa vezi cum era in anii 80 o excelenta lanseta de rapitor!

Scrie răspuns