Lansete telescopice de calitate pentru rapitori
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Lansete telescopice de calitate pentru rapitori
Salutare la toata lumea.
As dori sa stiu va rog daca exista cineva care a avut vreo lanseta telescopica de la Shimano si cum s-a comportat aceasta in timp. Pe mine ma intereseaza in mod deosebit Speedmaster STC Dynabalance Telespin. A avut cineva acest model?
As dori sa stiu va rog daca exista cineva care a avut vreo lanseta telescopica de la Shimano si cum s-a comportat aceasta in timp. Pe mine ma intereseaza in mod deosebit Speedmaster STC Dynabalance Telespin. A avut cineva acest model?
-
- veteran
Vreo firma ceva? Shimano e bun? vreun model anume?Ionut the carp scrie:Poti uita de telescopice cand vine vorba de pescuitul la rapitor. Singura 'telescopica' cat de cat ok cu care am pescuit a fost una de la Trabucco. Avand in vedere tehnologia de acum mult mai rentabila ar fi o lanseta din 3 sau 4 bucati(cele travel).
-
- veteran
-
- veteran
Nu's nici mare pescar si nici expert de stiuci!(nu stiu de unde ai dedus)noname scrie:mah mai taci din gura si nu te mai da tu mare pescar si expert de stiuci ca nu esti nici pe departe. Si nici nu mai zice tu de Shimano ca nu-s buneca te inseli.

Ionut the carp scrie:Nu's nici mare pescar si nici expert de stiuci!(nu stiu de unde ai dedus)noname scrie:mah mai taci din gura si nu te mai da tu mare pescar si expert de stiuci ca nu esti nici pe departe. Si nici nu mai zice tu de Shimano ca nu-s buneca te inseli.
Si accept ca nu's nici pe departe
E ceva gresit ca mi'am spus opinia despre Shimano? e opinia mea si te rog sa o respecti. Asa cum eu ti'o respect pe a ta, aceea ca Shimano are produse de calitate.

-
- veteran
Shimano zici? Bucicele, pacat ca multer vergi sunt facute in China!noname scrie:Ionut the carp scrie:Nu's nici mare pescar si nici expert de stiuci!(nu stiu de unde ai dedus)noname scrie:mah mai taci din gura si nu te mai da tu mare pescar si expert de stiuci ca nu esti nici pe departe. Si nici nu mai zice tu de Shimano ca nu-s buneca te inseli.
Si accept ca nu's nici pe departe
E ceva gresit ca mi'am spus opinia despre Shimano? e opinia mea si te rog sa o respecti. Asa cum eu ti'o respect pe a ta, aceea ca Shimano are produse de calitate.
am zis eu ca-s de calitate? nu am zis ca esti mare am spus ca te dai ... da asta e alta discutie. Ti-o respect maestre. Hai ca fug ca fac publicitate aiurea
Mai bine incearca o Germina veritabila, made in RDG sa vezi cum era in anii 80 o excelenta lanseta de rapitor!