Speedo, varful blector am inteles ca este plin, deci nu ar fi neaparat un neajuns. Teoretic ar trebui sa fie mai rezistent, decat un "tub" pentru firmele care "se respecta" insa am auzit multe accidente cu varfuri de acest tip... Nu la daiwa... insa unii cunoscatori spun ca ar fi mai usor de rupt. azi un reprezentant cormoran mi-a spus ca nu are nici o problema cu varful...
Mai departe, pe lista mea, raman urmatoarele lansete pe care le-am vazut in magazin:
2. Cormoran Black Bull 2.10m / 1-12grame -185 lei - mi-a placut, insa pare cam rigida..
3. Cormoran Black Bull PCC 2.10m / 1-12grame - 205 lei - foarte ok, parca ceva mai moale ca black bull, o editie aniversara
5. Daiwa Exceller 2.10m / 2-10 grame - 235 lei, foarte usoara in mana, si deosebit de moale, foarte elastica. buna pe lac, dar pe rau o fac guler..
1. Cormoran ULX second hand 2.10m / 1-9 grame/ varianta noua - aprox 230 lei - nu cunosc nu am vazut...
4. Daiwa Jiggerspin Megaforce 2.40m/2-14grame - 144 lei - dimensiunea o face moale, eu voi folosi mai mult voblere, pare cam lunga pt mine, si are varf blector... nu stiu ce sa zic...
as intentiona acel cormoran black bull, una din variante. ce ziceti ?
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !