Salutare din nou!
Nu ma pot abtine, asa ca postez din nou, ma roade. Am fost azi si am "vizitat" ceva lansete, cand vezi atat de multe, ca incepator, incepi sa nu stii ce sa iei. Asa fac si la cadouri, asa fac si la parfumuri.
Dati-mi si mie totusi, un sfat:
Daca pescuiesc la pastrav, clean, biban, in ordinea asta, in zone fara/cu vegetatie, si rareori din barca, as merge pe 2.10 lungime. 1.80 e cam mic, 2.40 e cam mare... 2.40 e ideal pentru lansari mai lungi...dar nu am gasit mare lucru... desi e mai greu de manevrat.
Deci prima intrebare e asta: raportul ideal de lanseu lung combinat cu utilitate si cat mai multa aplicabilitate (mal/barca/vegetatie) astfel incat sa "ofertez" pestii pe un perimetru mare, care este?
a 2-a intrebare:
din lista de mai jos, ce aveti si ce ati alege? O sa le pun pe toate:
1. Cormoran ULX second hand 2.10m / 1-9 grame/ varianta noua - aprox 230 lei
2. Cormoran Black Bull 2.10m / 1-12grame -185 lei
3. Cormoran Black Bull PCC 2.10m / 1-12grame - 205 lei
4. Daiwa Jiggerspin Megaforce 2.40m/2-14grame - 144 lei
5. Daiwa Exceller 2.10m / 2-10 grame - 235 lei
6 Shimano Catana 2.10m / 1-11grame 150 lei
7 Cormoran Red Master 1.80m / 1-9 grame - 105 lei - e cam similar cu Cormoran TX4 Motala, foarte putin diferit
Am exclus variantele de la Rapture si Savage Gear, pentru ca ce am gasit au maxim 7 grame incarcare.
Eu o sa folosesc 2-3-5-7 grame, nu vreau sa fie la incarcare maxima lanseta...
Merci pentru pareri, chiar am nevoie de activitatea voastra sa imi pot face o idee.
Azi un prieten m-a ajutat mult cu niste sfaturi, incep usor sa micsorez lista... Cu ajutorul vostru voi ajunge la ce vreau..
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !