lanseta salau
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: lanseta salau
Merge exceler si la reactive?
-
- veteran
Cred ca o poti folosi si la reactive mai grele, chiar daca nu este lanseta ideala pentru asa ceva. Sakura Shinjin sau Shimano Stradic ar fi mai potrivite.
Va salut, mi-ar trebui o lanseta pentru salau, pe balta de 4-6m adancime de pe mal, si ma gandeam la st.croix de 7'6'' si 5/8, dar daca ar fi ceva mai ieftin cu caracteristici asemanatoare, le-as lua in considerare.
Premier 7'6", M, 2 piece. PS76MF2. Iti recomand sa iei blancul si sa il faci custom. Batul de serie stii unde sa-l vezi/testezi.
-
- veteran
Cred ca Berkley Pulse 2,40 este o lanseta potrivita pentru aceasta aplicatie. Este rapida, puternica si destul de senzitiva.
Ramai pe st croix... Lungimea menționată de tine cat și blankul (seria legend) sunt perfecte.
-
- senior
Dar Lamiglasul care-l ai de ce nu mai e bun? Daca vrei ceva mai lung vezi Savage Gear Finezze de 2,5m, la 3/16-=3/4 oz. Mie si lui Zvic ne-o picat ochii pe ea.ervin_eee scrie:Va salut, mi-ar trebui o lanseta pentru salau, pe balta de 4-6m adancime de pe mal, si ma gandeam la st.croix de 7'6'' si 5/8, dar daca ar fi ceva mai ieftin cu caracteristici asemanatoare, le-as lua in considerare.
Multumesc de raspunsurile prompte, am gasit aici pe forum un st.croix les70mlf dar nu stiu daca corespunde la ce-mi trebuie mie, adica pe baraj cu adancimi de 4-6m, jiguri intre 3,5-7gr, dar cel mai des cu 5gr,desi cu cat ma gandesc mai mult cu atat mi se pare mai buna.
-
- senior
Ervin, daca iei bat nou, ia unul de 7,6 (2,32) ca sa castigi la lanseu. N-are rost sa iei la fel de lung ca si Lamiglasul ca n-ai facut nimic. Ai in vedere ca vei lansa mai rar cu 3 gr., dar vei lansa cu 8-9 pe vant puternic. Eu am prins cu jig de 9 gr. de 2-3 ori in toamna asta si cand aduci uneori shadul la taraiala iti trebuie jig mai greu de 7 gr. Iar la puterea de aruncare un 3/16-5/8 oz e perfect, maximum 3/4.
Lamiglasul este de 7'6",cu o lipsa de 3-4cm deci tot acolo, am facut rezervare la les70mlf, cand ma duc spre casa ma opresc la Alba si o scutur, din informatiile primite se pare ca va fi ok pentru salaii de 1-1,5kg pe care ii prindem noi.
Teoretic as fi vrut mai lung si mai puternic, dar care la randul lui nu-i sigur ca va fi bun, si mi-am propus ca numai cumpar lansete noi.
Teoretic as fi vrut mai lung si mai puternic, dar care la randul lui nu-i sigur ca va fi bun, si mi-am propus ca numai cumpar lansete noi.