la stiuca pe Sacalaia, jud. Cluj
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
la stiuca pe Sacalaia, jud. Cluj
As dori sa ma duc in WE la stiuca pe acest lac.
Am barca gonflabila si doresc sa pescuiesc la linguritze / voblere.
Ce mi-ati recomanda ?!
MERÇI, Calin
Am barca gonflabila si doresc sa pescuiesc la linguritze / voblere.
Ce mi-ati recomanda ?!
MERÇI, Calin
-
- utilizator constant
o sa ai si rezultate bune pe Sacalaia numai ca tre sa cunosti balta,locurile si momentele in care stiuca rapeste cel mai des.de la jumatatea lui septembrie si pana la inghet ii perioada cea mai favorabila,achizitioneaza-ti voblere suspending de diferit culofi si stiucile nu se vor lasa asteptate.fir intinsss!
Va multumesc pentru raspunsuri.
Am fost sambata pe Sacalaia.
Nu stiu cum...dar administratorul zicea ca e prima zi in care se da voie cu momeli artificiale (desi legea zice ca din 1 iunie e voie ?!)...oricum am avut mare noroc.
A fost superb, desi toata ziua a stat sa ploua.
Am incercat toate linguritzele si nimic. Apoi, am trecut la voblere, unde placut surprins...dupa nici 10-15 minute am prins o bucata cam de vreo jumate de kilogram, iar colegul meu una de peste 50 cm ...avea cam la 1,5 kg....(tinand cont de experienta noastra) f frumoasa.
Am mai scapat UNA...despre care nu vreau sa vb... ca-mi vine sa plang...efectiv nu am putut sa o prindem in minciog...fapt pentru care o sa ma duc acolo pana o sa pot sa va pun poza cu ea pe net...hahahaha
Eu nu am vazut asa stiuca numai in poze ))))
Ideea e ca
desi am stat toata ziua pe balta ...toate 3 stiucile au tras pana la amiaza...si toate la vobler....thx for advices ... Tavi Coroiu
daca nu cunosti balta...ai sanse sa nu prinzi nimic...asa ca noi toata dupamasa ...cand am vazut ca nu mai misca nimic...ne-am dat cu barca sa ghicim ...adancimea...locuri bune...etc...aici iti multumesc tie Bumbu.
Fire intinse va doresc si eu ...si care mai are experiente depe acest lac... si vrea sa le transmita ii multzumesc anticipat.
Am fost sambata pe Sacalaia.
Nu stiu cum...dar administratorul zicea ca e prima zi in care se da voie cu momeli artificiale (desi legea zice ca din 1 iunie e voie ?!)...oricum am avut mare noroc.
A fost superb, desi toata ziua a stat sa ploua.
Am incercat toate linguritzele si nimic. Apoi, am trecut la voblere, unde placut surprins...dupa nici 10-15 minute am prins o bucata cam de vreo jumate de kilogram, iar colegul meu una de peste 50 cm ...avea cam la 1,5 kg....(tinand cont de experienta noastra) f frumoasa.
Am mai scapat UNA...despre care nu vreau sa vb... ca-mi vine sa plang...efectiv nu am putut sa o prindem in minciog...fapt pentru care o sa ma duc acolo pana o sa pot sa va pun poza cu ea pe net...hahahaha
Eu nu am vazut asa stiuca numai in poze ))))
Ideea e ca
desi am stat toata ziua pe balta ...toate 3 stiucile au tras pana la amiaza...si toate la vobler....thx for advices ... Tavi Coroiu
daca nu cunosti balta...ai sanse sa nu prinzi nimic...asa ca noi toata dupamasa ...cand am vazut ca nu mai misca nimic...ne-am dat cu barca sa ghicim ...adancimea...locuri bune...etc...aici iti multumesc tie Bumbu.
Fire intinse va doresc si eu ...si care mai are experiente depe acest lac... si vrea sa le transmita ii multzumesc anticipat.
-
- utilizator constant
Ptr. Clujeni
De unde se poate cumpara o barca ?......am vazut ceva barci gonflabile in magazinul de langa piata Marasti. Ce ziceti sunt bune? Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.
Re: Ptr. Clujeni
Sunt beton, mai ales aia care este pusa jos (nu ridicata pe perete).Ala da cauciuc panzat. Este un pic mai grea, da merita.tibanu scrie:De unde se poate cumpara o barca ?......am vazut ceva barci gonflabile in magazinul de langa piata Marasti. Ce ziceti sunt bune? Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.