la stiuca pe Sacalaia, jud. Cluj

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Calin
utilizator nou
utilizator nou

la stiuca pe Sacalaia, jud. Cluj

Mesaj de Calin » 20 Mai 2005, 19:48

As dori sa ma duc in WE la stiuca pe acest lac.
Am barca gonflabila si doresc sa pescuiesc la linguritze / voblere.

Ce mi-ati recomanda ?!

MERÇI, Calin

tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tavicoroiu » 21 Mai 2005, 17:13

La sacalaia nu te lasa cu barca ta, trebuie sa platesti barca de acolo(120.000mica,150.000mare). In perioada asta o sa ai rezultate mai bune la voblere , iar la lingura merita dat din august incolo. In rest, nu te astepta la rezultate deosebite, ca nu sunt.

bumbu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de bumbu » 24 Mai 2005, 22:12

o sa ai si rezultate bune pe Sacalaia numai ca tre sa cunosti balta,locurile si momentele in care stiuca rapeste cel mai des.de la jumatatea lui septembrie si pana la inghet ii perioada cea mai favorabila,achizitioneaza-ti voblere suspending de diferit culofi si stiucile nu se vor lasa asteptate.fir intinsss!

Calin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Calin » 26 Mai 2005, 14:36

Va multumesc pentru raspunsuri.
Am fost sambata pe Sacalaia.

Nu stiu cum...dar administratorul zicea ca e prima zi in care se da voie cu momeli artificiale (desi legea zice ca din 1 iunie e voie ?!)...oricum am avut mare noroc.

A fost superb, desi toata ziua a stat sa ploua.

Am incercat toate linguritzele si nimic. Apoi, am trecut la voblere, unde placut surprins...dupa nici 10-15 minute am prins o bucata cam de vreo jumate de kilogram, iar colegul meu una de peste 50 cm ...avea cam la 1,5 kg....(tinand cont de experienta noastra) f frumoasa.

Am mai scapat UNA...despre care nu vreau sa vb... ca-mi vine sa plang...efectiv nu am putut sa o prindem in minciog...fapt pentru care o sa ma duc acolo pana o sa pot sa va pun poza cu ea pe net...hahahaha

Eu nu am vazut asa stiuca numai in poze ))))

Ideea e ca
desi am stat toata ziua pe balta ...toate 3 stiucile au tras pana la amiaza...si toate la vobler....thx for advices ... Tavi Coroiu
daca nu cunosti balta...ai sanse sa nu prinzi nimic...asa ca noi toata dupamasa ...cand am vazut ca nu mai misca nimic...ne-am dat cu barca sa ghicim ...adancimea...locuri bune...etc...aici iti multumesc tie Bumbu.

Fire intinse va doresc si eu ...si care mai are experiente depe acest lac... si vrea sa le transmita ii multzumesc anticipat.

tavicoroiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de tavicoroiu » 26 Mai 2005, 18:14

La ce voblere ati prins?
Eu am prins la rapala shad rap, dar un prieten are un cozma de 7 A5 care prinde in orice conditii

Calin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Calin » 26 Mai 2005, 20:49

la 2 vloblere Cozma...model HABAR nu am...ti-am zis ca-s incepator...in spinning.

Unul e de culoare verde deschis ...galbui...si unul jumate de la cap rosu si jumatea de la coada ...alb...ambele cam de 7-8 cm.

Calin

PS daca mergi pe Sacalaia sa-mi lasi mesaj cum a fost ...ok ?

tibanu
utilizator nou
utilizator nou

Ptr. Clujeni

Mesaj de tibanu » 26 Mai 2005, 21:23

De unde se poate cumpara o barca ?......am vazut ceva barci gonflabile in magazinul de langa piata Marasti. Ce ziceti sunt bune? Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.

Calin
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Calin » 30 Mai 2005, 12:25

Nu am ajuns la magazinul respectiv, dar iti sugerez sa te orientezi dupa>
- firma producatoare;
- numarul de "camere"; 4-6 e ok
- pretz.

Calin

horiavd
senior
senior

Re: Ptr. Clujeni

Mesaj de horiavd » 31 Mai 2005, 11:16

tibanu scrie:De unde se poate cumpara o barca ?......am vazut ceva barci gonflabile in magazinul de langa piata Marasti. Ce ziceti sunt bune? Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.
Sunt beton, mai ales aia care este pusa jos (nu ridicata pe perete).Ala da cauciuc panzat. Este un pic mai grea, da merita.

kta.fisherman

Mesaj de kta.fisherman » 23 Noi 2007, 01:01

sa dai la lingurita alba

Scrie răspuns