La curtea regelui clean
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Da' ce.. crezi ca o sa mai fi in stare sa faci golf pe balta? Ce sa faci cu giugeleleSorin scrie:si io sper sa ma prinda pe malu apei , lansand la buza stufului, si cu 2 **** . Una sa-mi tina berea , si cealalta geanta cu giugele ....![]()
![]()
labe-le sunt bune daca nu-ti tremura prea tare sa se duca si berea la baza stufului
- juventinu88
- utilizator constant

uyu
Meppsurile(Mepps Aglia) de la 0 la 2( parerea mea
) argintiu sau auriu in fct de luminozitate
Eu unul pe Arges, in anumite zone in special unde curentul este mai puternic ( si nu permite pescuitul la musca) am prins tot cu aglia. In ceea ce privesc voblerele pot sa-ti spun ca f eficient (pentru bucati mai mari) a fost salmo butcher (nu bullhead) de 5 (parca sau 5,5) cm.
La rotativa am prins bine lasand-o in curent (daca iti permite viteza) si jucand-o doar din varful lansetei in dreptul pragurilor sau a diverselor obstacole din apa.
Si mie imi place f mult sa pescuiesc la clean dar cu musca. Este un peste superb pt ca il intalnim cam peste tot, este relativ usor de pescuit si este totusi un rapitor. Cel putin eu in ultimii ani am pescuit exclusiv la clean cu mici exceptii, 2-3 la stiuca acum un an jumatate, cam de atunci nici nu am mai incercat la spinning ( am descoperit musca
).
Fir intins si un An Nou mai bun cu muuuuuuuuuult timp liber sa ne satisfacem pasiunea!!!!!!!!
La rotativa am prins bine lasand-o in curent (daca iti permite viteza) si jucand-o doar din varful lansetei in dreptul pragurilor sau a diverselor obstacole din apa.
Si mie imi place f mult sa pescuiesc la clean dar cu musca. Este un peste superb pt ca il intalnim cam peste tot, este relativ usor de pescuit si este totusi un rapitor. Cel putin eu in ultimii ani am pescuit exclusiv la clean cu mici exceptii, 2-3 la stiuca acum un an jumatate, cam de atunci nici nu am mai incercat la spinning ( am descoperit musca
Fir intins si un An Nou mai bun cu muuuuuuuuuult timp liber sa ne satisfacem pasiunea!!!!!!!!
- juventinu88
- utilizator constant