La curtea regelui clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- juventinu88
- utilizator constant
Pe aici au cam dat ploile. A fo cineva pe ceva canale, da sunt inghetate pe la margini si numa pe unde e suvoi sunt dezghetate. Dupa atata ploaie si umezeala nici nu prea imi vina sa ies din casa. Mai bine stau si cioplesc ceva.
In schimb abia astept si eu primavara, ca ma termina iarna asta. Azi ii -5grade maine +7 sau mai mult nici nush cum sa te organizezi. Azi ploua, ieri a nins de numa si acu e fleoscaiala si tot dinastea. S-a schimbat clima rau de tot si la noi.
Parca si pestii si-au schimbat comportamentul, de nu mai sti ce sa faci cateodata cu ei.
In schimb abia astept si eu primavara, ca ma termina iarna asta. Azi ii -5grade maine +7 sau mai mult nici nush cum sa te organizezi. Azi ploua, ieri a nins de numa si acu e fleoscaiala si tot dinastea. S-a schimbat clima rau de tot si la noi.
Parca si pestii si-au schimbat comportamentul, de nu mai sti ce sa faci cateodata cu ei.
- juventinu88
- utilizator constant
Re: La curtea regelui clean
Mda.. si pentru mine este cel mai frumos de prins. Acu' cu asteptarea primaverii, nu stiu ce sa zic... Ma gandesc sa nu patesc ca anul trecut, am tot asteptat primavara si, cand a venit, a venit cu ape crescute si tulburi.. si cum toata vara a fost la fel, a trebuit sa astept din nou iarna sa prind cleanjuventinu88 scrie:Cleanul este cel mai superb peste dintre toti pestii din Romania si pentru mine din lume.Abia astept venirea primaverii pentru a reincepe 'clenaritul'.

-
- utilizator nou
Nu stiu unde pescuiesti tu dar eu iti spun ca daca stii cu ce sa dai(ma refer la artificiale)clenii au un apetit extraordinar iti treb un vobler mic natural care sa coboare la o adancime de 2-3 merti.
Daca vrei sa prinzi la momeli naturale ficatul de gaina mate splina carii etc.
Asa ca uita de ideea ca mananca bine doar primavara
Eu am facut niste partide zilele astea superbe cu capturi de 1Kg-1.5Kg
Succes
Daca vrei sa prinzi la momeli naturale ficatul de gaina mate splina carii etc.
Asa ca uita de ideea ca mananca bine doar primavara
Eu am facut niste partide zilele astea superbe cu capturi de 1Kg-1.5Kg
Succes
Mai pestele asta e mai destept ca mine recunosc
Am reusit s-al fentez doar de vreo 2 ori in schimb el pe mine de n ori.E adevarat ca nu prea am umblat eu dupa el dar nici sa nu doreasca asta
...
Dar ma documentez ca de aceea exista www.rapitori.ro nu?

Dar ma documentez ca de aceea exista www.rapitori.ro nu?