eu si acum prefer floating-urile, cu sinkingu merg doar la balastiere unde stiu sigur ca n-am in ce agata
La clean
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
vobler
dane,daca vrei sa incepi vobleritul, sfatul meu ar fi sa iei floating la inceput(plutitoare sau de suprafata), ca cele sinking(de adancime) le agheti cat ai zice "clean"-si e pacat ca-s destul de scumpe. acum fiind sezon rece nu prea iti vine sa te bagi dupa ele-vara nu-l lasi acolo. salmo sunt pe la 160.000. ai pierdut 3 buc /zi + drumul pana la apa,+un incalzitor,ceva,sau o bere, te-ai scobit de niste bani.
eu si acum prefer floating-urile, cu sinkingu merg doar la balastiere unde stiu sigur ca n-am in ce agata
majoritatea clenilor i-am prins la Salmo:hornet,bullhead,minnow,dar in ultimul timp am prins foarte bine si la "tiny".
Voblerele lui Cosma nu mai sunt ce-au fost...
iarna voblerele "floating"la mine hiberneaza,cu sinking ai mai multe sanse,chiar daca mai lasi din ele pe fund,eu mi-am facut un "dezagatator",dar merge doar pe rauri mici si nu intotdeauna
Voblerele lui Cosma nu mai sunt ce-au fost...
iarna voblerele "floating"la mine hiberneaza,cu sinking ai mai multe sanse,chiar daca mai lasi din ele pe fund,eu mi-am facut un "dezagatator",dar merge doar pe rauri mici si nu intotdeauna
Am auzit ca face bete ! Pur si simplu pentru existenta unei concurente benefice ...consumatorului , sper sa-l concureze pe Cristi E. !MihaiV scrie:S-a apucat de treaba in sensul ca face bete. Mai face si voblere dar numai din balsa. S-a terminat cu productia de serie. Acu, numa calitate!
Iar la voblere , daca e numai calitate prima, ce sa zic , sa ma inscriu si eu cumva
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
alex&victo
- utilizator nou