La clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
nikalai
utilizator nou
utilizator nou

vobler

Mesaj de nikalai » 03 Feb 2007, 23:51

dane,daca vrei sa incepi vobleritul, sfatul meu ar fi sa iei floating la inceput(plutitoare sau de suprafata), ca cele sinking(de adancime) le agheti cat ai zice "clean"-si e pacat ca-s destul de scumpe. acum fiind sezon rece nu prea iti vine sa te bagi dupa ele-vara nu-l lasi acolo. salmo sunt pe la 160.000. ai pierdut 3 buc /zi + drumul pana la apa,+un incalzitor,ceva,sau o bere, te-ai scobit de niste bani. :wallbash:
eu si acum prefer floating-urile, cu sinkingu merg doar la balastiere unde stiu sigur ca n-am in ce agata

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 04 Feb 2007, 11:50

majoritatea clenilor i-am prins la Salmo:hornet,bullhead,minnow,dar in ultimul timp am prins foarte bine si la "tiny".
Voblerele lui Cosma nu mai sunt ce-au fost...
iarna voblerele "floating"la mine hiberneaza,cu sinking ai mai multe sanse,chiar daca mai lasi din ele pe fund,eu mi-am facut un "dezagatator",dar merge doar pe rauri mici si nu intotdeauna :cry:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Feb 2007, 17:25

Ce parere aveti de voblerele Dawn pentru clean?!Modele ?
Astept pareri mai ales din zona Cluj ca acolo le face meseriasu' :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 04 Feb 2007, 17:38

am uitat de ele :oops: foarte bune,eu le-am schimbat ancorele,ca am avut rateuri multe la ancorele alea mici

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 04 Feb 2007, 18:14

Am vazut ceva biban prins la Dawn si salau dar cu un model de 2,5 cm parca.Niste voblere bune :wink:
Pilly

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Feb 2007, 18:19

Acum sa va mai zic ceva:ieri am aflat si eu ca omul care a inventat voblerele Dawn este din nou in tara si ca s-a apucat de lucru :lol: :lol: :lol: Deci sunt sperante ...Saracii cleni ! Eu am un model de 5 cm care prinde bine stiuca :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Feb 2007, 19:31

S-a apucat de treaba in sensul ca face bete. Mai face si voblere dar numai din balsa. S-a terminat cu productia de serie. Acu, numa calitate!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 07 Feb 2007, 20:46

MihaiV scrie:S-a apucat de treaba in sensul ca face bete. Mai face si voblere dar numai din balsa. S-a terminat cu productia de serie. Acu, numa calitate!
Am auzit ca face bete ! Pur si simplu pentru existenta unei concurente benefice ...consumatorului , sper sa-l concureze pe Cristi E. !
Iar la voblere , daca e numai calitate prima, ce sa zic , sa ma inscriu si eu cumva :lol: Aflu eu cum... :roll:

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 08 Feb 2007, 10:32

:D ...numai vezi ca-i mare coada. Poate prin toamna sau iarna viitoare sa mai apuce. Noi suntem programati de cateva luni...si nu ne facem sperante mari. Adevarul este ca are multe comenzi pt bete....le face super profi si din cele mai bune materiale.

alex&victo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alex&victo » 12 Feb 2007, 20:06

Din pacate betzele si voblerele facute de d-nul Sas (Dawn) sunt f scumpe si nu vor fi accesibile tuturor,un vobler poate ajunge si la 30 de lei pe putzin...asa ca...

Scrie răspuns