La clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AndreiB
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AndreiB » 26 Ian 2007, 23:14

Eu am luat cativa cleni duminica (21 ian) pe Neajlov. La vobler mic (Cozma 25). Am incercat si la musca da' n-a pus botu'. Apa foarte limpede, era ca un parau de munte.

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 29 Ian 2007, 15:09

Eu am vrut sa ma duc duminica 27.01 la Campina pe raul Prahova dar o problema de familie m-a tinut acasa. Asadar nu pot sa zic nimic......

In zona Brasov -Fagaras nu a mai iesit nimeni? Nu a mai prins nimeni clean?

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

Re: ma intereseaza microvoblere care imita insecte

Mesaj de nikalai » 03 Feb 2007, 19:07

tomy scrie:pescuiesc pe somes mai mult la clean si avat cu vobler.anul trecut mi-a "furat" un avat voblerul ce imita un cosas si la care am avut capturi frumusele.as dori sa-mi procur astfel de voblere dar nu stiu de unde,in magazine la noi nu gasesc (satu mare)

mi-ai luat si mie cosas daca-ti amintesti, evolua minunat :oops: , daca ti-l doresti asa mult ti-l returnez(pe bani zgarcitule ca si eu ti l-am platit) :cooler:
o singura data am fost cu el dar cred ca nu era locul sau ziua buna.

tomy
junior
junior

Mesaj de tomy » 03 Feb 2007, 19:54

nu de ala vorbeam bulan,ala era imitatie de greier beteag,radeau clenii de mine cand dadeam cu el,eu vorbeam de cosas (lacusta),l-am pierdut acu doi ani,rapangalita ce esti :lol1:

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 03 Feb 2007, 20:05

Salutare!
Poate sa-mi spuna cineva la ce modele de voblere a prins clean?
Nu prea am incercat la aceasta specie cu vobler , mai mult la rotative de 1 sau 2.....si a mancat binisor....
As incerca si un vobler.....dar nu prea stiu care.
Cu multa stima.....un pescar! :respekt:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 03 Feb 2007, 20:27

mai eu unu l-am omorat la ligurita de doi , no nam , potocalie cu puncte negre , desi am incercat si la voblere cel mai bine am luat la lingurita asta .
pacat ca nu am mai gasit modelu ca sa mai iau

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 03 Feb 2007, 20:37

Am luat si eu la rotativa de 2 dar mai ales la 1 cu paleta lunguiata si de culoare rosie....
A mers cel mai bine la asta , cand a fost Siretul scazut si limpede am prins doua bucati unul de 2.14kg si celalalt de 1.68kg dar am luat si la rotativa cu paleta alba (nichelata) sau galbena... mai mici.
Dar repet asta a fost cand Siretul a scazut datorita barajului de la Ciuslea si era foarte limpede. Amandoi i-am prins in suvoi , departe de mal recuperand incet. Au fost foarte violenti mai ales cel mare.....nu credeam sa existe asa exemplare , dar sunt!!!

nikalai
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de nikalai » 03 Feb 2007, 20:54

tomy scrie:nu de ala vorbeam bulan,ala era imitatie de greier beteag,radeau clenii de mine cand dadeam cu el,eu vorbeam de cosas (lacusta),l-am pierdut acu doi ani,rapangalita ce esti :lol1:

m-am luminat tu ziceai de lacusta cu care tzineai neaparat sa apropii malurile turului :mrgreen: oricum frumoasa zi ,frumoase capturi,pacat ca n-am luat camera cu noi. :cooler: ce diplomati am fost :mrgreen: :mrgreen:

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 03 Feb 2007, 21:36

Din voblere incearca salmo sau cosma modele mici si vezi care dau rezultate mai bune! Alege culori care sa semene cu pestisorii si vietatile din zona in care dai ca sa ai sanse mai multe de reusita!

dan popa
senior
senior

Mesaj de dan popa » 03 Feb 2007, 21:58

rosu r. scrie:Din voblere incearca salmo sau cosma modele mici si vezi care dau rezultate mai bune! Alege culori care sa semene cu pestisorii si vietatile din zona in care dai ca sa ai sanse mai multe de reusita!

Merci!!!!
Am sa pun in aplicare sfatul dvs.!
Inca odata merci :idea:

Scrie răspuns