La clean pe ,, intuneric ''
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La clean pe ,, intuneric ''
Buna.
M-am gandit sa deschid acest topic , am vazut cu uimire ca nu e un topic in care se vorbeste despre asta. Poate n-am cautat eu bine.
Eu ma confrunt cu problema asta,
Vreau sa merg la clean insa pentru ca in perioada asta rasare soarele tarziu, si se intuneca repede, nu am cum. merg doar pe dupamasa... Insa nu e asa activitate ca dimineata.
Ma intreb cum faceti voi ca sa pescuiti pe un rau la clean,avat,stiuca...
M-am gandit sa imi iau o lanterna de ,,cap'' insa nu stiu daca nu cumva speriu pesti, pentru ca lumina se reflecta exact pe luciul apei.... poate sunt atrasi... nu stiu.
Eu merg la pescuit mult pe Bega, si nu sunt felinare in locul unde imi place sa pescuiesc eu. pe la Michelangelo pe acolo... si dupa, dar mai mult inainte de pod.
Astept cateva pareri despre cum pescuiti voi in situatia cand pe raul respectiv nu aveti nici o alta sursa de lumina, in afara de Lanterna.
Multumesc. si va doresc o zi cat mai faina.
Fir intins.
M-am gandit sa deschid acest topic , am vazut cu uimire ca nu e un topic in care se vorbeste despre asta. Poate n-am cautat eu bine.
Eu ma confrunt cu problema asta,
Vreau sa merg la clean insa pentru ca in perioada asta rasare soarele tarziu, si se intuneca repede, nu am cum. merg doar pe dupamasa... Insa nu e asa activitate ca dimineata.
Ma intreb cum faceti voi ca sa pescuiti pe un rau la clean,avat,stiuca...
M-am gandit sa imi iau o lanterna de ,,cap'' insa nu stiu daca nu cumva speriu pesti, pentru ca lumina se reflecta exact pe luciul apei.... poate sunt atrasi... nu stiu.
Eu merg la pescuit mult pe Bega, si nu sunt felinare in locul unde imi place sa pescuiesc eu. pe la Michelangelo pe acolo... si dupa, dar mai mult inainte de pod.
Astept cateva pareri despre cum pescuiti voi in situatia cand pe raul respectiv nu aveti nici o alta sursa de lumina, in afara de Lanterna.
Multumesc. si va doresc o zi cat mai faina.
Fir intins.
- kingofbeasts
- veteran
lumina de la lanterna sperie pestii . in cel mai rau caz poti incerca sa folosesti o lanterna cu lumina rosie care pare a nu avea acelasi efect. cel mai bine e sa bati locul cat mai mult ziua ca sa-l inveti (adica sa-l sti atat de bine incat sa poti pescui si cu ochii inchisi) si apoi cand mergi pe intuneric folosesti lanterna doar pentru a te orienta pe mal. daca totusi raza lanternei a ajuns pe apa in locul ala iei o pauza de vreo juma' de ora .
Ia vedeti : http://www.youtube.com/watch?v=lp6khQnFcF0
Majoritatea pozelor sunt facute pe intuneric . Deci ...... se pare ca vrea si pe intuneric . Trebuie incercat .
Majoritatea pozelor sunt facute pe intuneric . Deci ...... se pare ca vrea si pe intuneric . Trebuie incercat .
-
- veteran
Ce bucati, ce bucati
...de la 2 karate in sus...am prins si pe la noi asa ceva, dar extrem, extrem de rar
Noaptea prindeam clean acum 10 ani, da numai la momeala...de pe la 10 seara pana la 5 dimineata la broscuta si lipitoare. La spin nu stiu cum o fi, dar trebuie sa vrea un vobler mic adus usor prin gauri sau pe langa mal

Noaptea prindeam clean acum 10 ani, da numai la momeala...de pe la 10 seara pana la 5 dimineata la broscuta si lipitoare. La spin nu stiu cum o fi, dar trebuie sa vrea un vobler mic adus usor prin gauri sau pe langa mal

- kingofbeasts
- veteran