La clean pe ,, intuneric ''
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
INCEARCA SI IN ALTE LOCURI
Totusi, de ce sa vrei sa pescuiesti pe intuneric? incearca in locurile unde este amenajat lacul pentru pescuitul noaptea, cu lumina artificiala, un exemplu este lacul Peris
Si am mai auzit si de alte locatii, dar acum nu-mi mai amintesc sigur, mai intreaba....
Si am mai auzit si de alte locatii, dar acum nu-mi mai amintesc sigur, mai intreaba....
-
- veteran
Pai pe astia ii prindea intunericul in drilblackmamba scrie:Ia vedeti : http://www.youtube.com/watch?v=lp6khQnFcF0
Majoritatea pozelor sunt facute pe intuneric . Deci ...... se pare ca vrea si pe intuneric . Trebuie incercat .

Si nu vezi cum arata clenii aia, cred ca mananca tot timpul, nici nu mai dorm !

o vrea el si pe intuneric, dar la ce?? ca la spinning nu pre cred.blackmamba scrie:Ia vedeti : http://www.youtube.com/watch?v=lp6khQnFcF0
Majoritatea pozelor sunt facute pe intuneric . Deci ...... se pare ca vrea si pe intuneric . Trebuie incercat .
clenocii aia din imagini cred ca sunt luati la stationar
trage bre stiuca noaptea.aia care zic ca stiuca, atunci cand vaneaza, se bazeaza doar pe vaz, mint.ia gandeste-te in ape tulburi, unde vizibilitatea e minima.ce face?asteapta sa treaca apa tulbure si tine regim?doar de aia e linie laterala, si asta e valabil ptr toti pestii, nu doar ptr stiuca.dar adevarul e ca se hraneste mult mai bine ziua, si in ape mai limpezi.clar? 

trage si noaptea dar la muste sau momeala cel putin pe trotus perioada de prins la buldo e cea de dupa asfintit(cind incepe tintarimea)si o tine asa pina pe la 12-1 dupa care inceteaza sa mai sara
chestia interesanta e ca trasaturile vin de multe ori de la 0,5 m de mal in apa de 15-20cm
la broscuta porumb pestic sau lipitoare de obicei dadeam noaptea pe lacul de la valea uzuluicu monturi asemanatoare cu cele de caras
pb de 30g r2 cirlige cu porumb sau griu in fata si unu cu broscuta sau pestisor la 20cm in sus pe fir
inportant e ca momeala da fiie tarisora pt ca altfel o fura repede din cirlig
chestia interesanta e ca trasaturile vin de multe ori de la 0,5 m de mal in apa de 15-20cm
la broscuta porumb pestic sau lipitoare de obicei dadeam noaptea pe lacul de la valea uzuluicu monturi asemanatoare cu cele de caras
pb de 30g r2 cirlige cu porumb sau griu in fata si unu cu broscuta sau pestisor la 20cm in sus pe fir
inportant e ca momeala da fiie tarisora pt ca altfel o fura repede din cirlig
- vasilepop_65
- senior
Inexplicabil dar se pare ca merge, personal nu am incercat.
Eram in coada lacului Colibita, era demult dupa asfintit, schimbam impresii cu confrati in ale spinning-ului, moment in care trece pe linga noi un batranel care dadea la musca, ne-am uitat nedumeriti unii la altii, in scurt timp auzim un atac si scoate pe mal un exemplar de clean in jur de 700 gr, un alt atac si un nou clean ceva mai mic, se indeparteaza de noi si auzim un nou atac probabil un nou peste. Eram cativa pe mal si nici unul nu mai vazuse pescuind la musca noaptea.
Eram in coada lacului Colibita, era demult dupa asfintit, schimbam impresii cu confrati in ale spinning-ului, moment in care trece pe linga noi un batranel care dadea la musca, ne-am uitat nedumeriti unii la altii, in scurt timp auzim un atac si scoate pe mal un exemplar de clean in jur de 700 gr, un alt atac si un nou clean ceva mai mic, se indeparteaza de noi si auzim un nou atac probabil un nou peste. Eram cativa pe mal si nici unul nu mai vazuse pescuind la musca noaptea.
-
- veteran