La clean pe ,, intuneric ''

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

DANYT
utilizator nou
utilizator nou

INCEARCA SI IN ALTE LOCURI

Mesaj de DANYT » 23 Sep 2010, 14:25

Totusi, de ce sa vrei sa pescuiesti pe intuneric? incearca in locurile unde este amenajat lacul pentru pescuitul noaptea, cu lumina artificiala, un exemplu este lacul Peris

Si am mai auzit si de alte locatii, dar acum nu-mi mai amintesc sigur, mai intreaba....

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 23 Sep 2010, 16:05

blackmamba scrie:Ia vedeti : http://www.youtube.com/watch?v=lp6khQnFcF0

Majoritatea pozelor sunt facute pe intuneric . Deci ...... se pare ca vrea si pe intuneric . Trebuie incercat .
Pai pe astia ii prindea intunericul in dril :lol:
Si nu vezi cum arata clenii aia, cred ca mananca tot timpul, nici nu mai dorm ! 8)

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Sep 2010, 19:17

blackmamba scrie:Ia vedeti : http://www.youtube.com/watch?v=lp6khQnFcF0

Majoritatea pozelor sunt facute pe intuneric . Deci ...... se pare ca vrea si pe intuneric . Trebuie incercat .
o vrea el si pe intuneric, dar la ce?? ca la spinning nu pre cred.
clenocii aia din imagini cred ca sunt luati la stationar

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 23 Sep 2010, 22:32

Intra cleanul si noaptea, nu de putine ori am prins noaptea, cautand mustacioasul. Au intrat si mici si mari, atacau mai vioi, decat ziua.
Se zvoneste ca nici stiuca nu mananca noaptea si cunosc multe persoane care au prinsi stiuci frumoase cu monturile pentru somn.

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 24 Sep 2010, 02:37

trage bre stiuca noaptea.aia care zic ca stiuca, atunci cand vaneaza, se bazeaza doar pe vaz, mint.ia gandeste-te in ape tulburi, unde vizibilitatea e minima.ce face?asteapta sa treaca apa tulbure si tine regim?doar de aia e linie laterala, si asta e valabil ptr toti pestii, nu doar ptr stiuca.dar adevarul e ca se hraneste mult mai bine ziua, si in ape mai limpezi.clar? :lol:

mihai202
junior
junior

Mesaj de mihai202 » 24 Sep 2010, 10:40

trage si noaptea dar la muste sau momeala cel putin pe trotus perioada de prins la buldo e cea de dupa asfintit(cind incepe tintarimea)si o tine asa pina pe la 12-1 dupa care inceteaza sa mai sara
chestia interesanta e ca trasaturile vin de multe ori de la 0,5 m de mal in apa de 15-20cm
la broscuta porumb pestic sau lipitoare de obicei dadeam noaptea pe lacul de la valea uzuluicu monturi asemanatoare cu cele de caras
pb de 30g r2 cirlige cu porumb sau griu in fata si unu cu broscuta sau pestisor la 20cm in sus pe fir
inportant e ca momeala da fiie tarisora pt ca altfel o fura repede din cirlig

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 24 Sep 2010, 19:42

aici vorbeam de clean si de pescuitul la momeli artificiale

srb
veteran
veteran

Mesaj de srb » 25 Sep 2010, 09:31

fiecare cu ce-l doare :lol: :lol: :lol:

vasilepop_65
senior
senior

Mesaj de vasilepop_65 » 25 Sep 2010, 10:30

Inexplicabil dar se pare ca merge, personal nu am incercat.
Eram in coada lacului Colibita, era demult dupa asfintit, schimbam impresii cu confrati in ale spinning-ului, moment in care trece pe linga noi un batranel care dadea la musca, ne-am uitat nedumeriti unii la altii, in scurt timp auzim un atac si scoate pe mal un exemplar de clean in jur de 700 gr, un alt atac si un nou clean ceva mai mic, se indeparteaza de noi si auzim un nou atac probabil un nou peste. Eram cativa pe mal si nici unul nu mai vazuse pescuind la musca noaptea.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Sep 2010, 14:59

Acum 3 zile luat clean 20 de cm pe Ialomita langa Targoviste la feeder cu viermusi, undeva per la ora 20.00 duce ce cazuse noaptea. Deci se poate. Pana atunci nu muscase decat f anemic la rotative Panther Martin nr. 0 si 00.

Scrie răspuns